Black Friday 2016. Her er noen gode tips!

Den amerikanske tradisjonen black Friday har de senere årene også blitt en hit her i Norge. Black Friday er i år fredag 25 november, som er dagen etter den amerikanske helligdagen Thanksgiving. Det vil si at ettersom Thanksgiving alltid er den siste torsdagen i november, er Black Friday den siste fredagen i november.

Black Friday markeres ved at butikkene har salg og gode tilbud som bare gjelder for en bestemt periode. Det er ikke kun denne fredagen som markeres med gode tilbud. Perioden starter fredag og vare over helgen til søndag. Vær obs på at mange nettbutikker starter tidlig, og legger ut tilbudene sine allerede tordsag. Mange

Mange benytter denne anledningen til å starte på julegavene, og de flinkeste gjør seg ferdige, og får dermed alle julegavene til reduserte priser.

Black Friday på nett

Ikke glem at det er Black Friday også i en rekke norske og utenlandske nettbutikker. Du kan derfor godt bli sittende hjemme foran pcen og handle i stede for å gå ut i trengselen i butikkene. Her er en oversikt over kjekke nettbutikker som vil komme med gode tilbud til Black Friday:

Zalando
CDON black-friday
Boozt

Amazon

Coolstuff

Getinspired

Allposters
Asos

Bangerhead

Banggood
BikBok

Carriealong
Christiania Glasmagasin
Deal.no

DealeXtreme

Dustin Home

Ellos

Footway

Gamezone

GinaTricot

Halens
Haugen Bokblack-friday2
Highpoint
Hobbex

Hviit

Klokkekongene
Lekmer

Lensway

Nelly

NLY Man
Macys
Microsoft Store
Milrab
Miniinthebox
Nordicfeel

Outnorth
Proshop
Proteinfabrikken
Riktigverktøy
Room21

Royaldesign
Saks Fifth Avenue
Scandinavian Design C enter
Skistart

Skruvat

Sportamore

Stayhard

Stormberg
Strawberrynet
Stylebop

Stylepit

Tanum
Teknikmagasinet
The Outnet
Tights
Timarco
Tretti.no

Unisport
Vita
Wakakuu
Whiteaway

X-life
Yoox

Bruk kredittkort

Det kan være lurt å bruke kredittkort. Mange kredittkort gir deg gode rabatter i tillegg til de allerede nedsatte prisene. Da blir det enda billigere for deg. Og dersom du skal gjøre deg ferdig med alle julegavene på en helg, kan du kanskje trenge en liten betalingsutsettelse.  Entercards re:member er et av de beste kredittkortene på det norske markedet. Kortet gir deg rabatter på opptil 25 prosent i over 200 nettbutikker, og du får også 45 dagers betalingsutsetelse.

Her kan du søke om kredittkortet

Bruk god tid

Det kan være lurt å ta seg litt god tid. Det florerer av tilbud hele helgen, og det kan være vanskelig å skaffe seg oversikt over hem som har de beste tilbudene på hva. Men det kan være lurt å sammenligne priser et par steder før man bestemmer seg. Husk også at mange amerikanske nettbutikker har tidsbestemte tilbud som kanskje bare varer en time eller to. Så det gjelder også å være obs på varigheten av tilbudene.

Amerikansk adresse

Selv om de fleste amerikanske nettbutikkene sender varene til Norge, er det ikke alle som gjør det. Da vil du ha behov for en amerikansk adresse for å kunne bestille varer fra butikken. Det kan være lurt å skaffe seg en slik adresse på forhånd, slik at alt er klart når du skal jakte på de gode tilbudene. Amerikansk adresse kan du ordne på MyUS.com.

Planlegg nå!

For å få mest mulig ut av Black Friday, bør du begynne å planlegge allerede nå. Det er lurt å begynne med å lage en lite over hva du vil handle og hva du er interessert i. Deretter kan du bokmerke aktuelle nettbutikker slik at du enkelt finner disse på selve dagen. Dersom du skal besøke kjøpesenter, vil det også være lurt å ha en plan på hvilke butikker du skal besøke. Og dersom du har mulighet til å besøke butikkene på dagtid, er nok dette å foretrekke.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med årets Black Friday shopping!

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                Følg oss

Les også

Legg inn en kommentar