Den Store Sommerfesten 2017

Den Store Sommerfesten 2017

VERDENS STØRSTE ARTISTER TIL STAVANGER 7. JUNI!

Den Store Sommerfesten går av stabelen onsdag 7. juni 2017 på Forus Travbane. Kapasiteten er satt til 36.000 mennesker, noe som vil gjøre dette til den største konserten som noensinne er arrangert i oljebyens historie!

– En av verdens desidert største artister vil utvilsomt sette både arrangementet og Stavanger på konsert-kartet. Forus Travbane som arena åpner helt nye muligheter for regionen som trekkplaster for de aller største artistene! Dette er ikke bare gøy, det er kjempespennende! Denne kvelden vil by på en vill festival-følelse med assosiasjoner til de aller største festivalene i Europa og bookingen er ikke ferdig med han.

Justin Bieber får nemlig selskap av Martin Garrix og Nicko og Vinz.

Justin Bieber

Justin Bieber trenger ingen nærmere presentasjon. Den canadiske 22-åringen er verdens desidert største popstjerne. Hans siste album Purpose har vært intet mindre enn 51 uker på VG-lista!

Forrige gang Justin Bieber var i Norge, slo han alle rekorder og solgte ut TO konserter på Telenor Arena på under 10(!) minutter! Hele Billettservice ble satt på hodet, og da salget startet kl 09 var det 125.000(!!) mennesker inne på nettsiden for å prøve og sikre seg en billett.
Dette er første gang Justin Bieber spiller utenfor Oslo, og nå er det altså Vestlands-publikummet som får gleden av å møte verdensstjernen velkommen med sprutende tårer og euforiske hyl.

 

Martin Garrix

Martin Garrix er i dag verdens største DJ. Nederlenderen rangeres helt på topp i det siste nummeret av DJ Magazine, den elektroniske dansemusikkens ”bibel”. (https://djmag.com/top100dj)

 

Den i dag 19 år gamle DJ ‘en slo igjennom allerede som 16 åring, da han i 2013 ga ut monster-hitten Animals.

Martin Garrix har tross sin unge alder en imponerende cv når det kommer til hederspriser og nominasjoner, og har allerede samarbeidet med en mengde ulike artister – som f.eks Davis Guetta, Linkin Park og ikke minst Justin Bieber selv!

Nico & Vinz

Nico & Vinz er en rapduo fra Oslo som består av Nicolay Sereba og Vincent Dery.

Gruppa ble stiftet i 2009. Gjennombruddet fikk de i 2011 da de vant bandkonkurransen Emergenza i Tyskland. Sangen «One Song» ble en hit, og musikkvideoen vant Spellemannprisen 2011. Duoen ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2014.

Program for Den Store Sommerfesten

16.00 Åpner portene for 30.000 + publikummere.

ca 18.00 Nick og Vinz

ca 19.30 Martin Garrix

ca 21.00 Justin Bieber

23.00 Slutt

Her kan du kjøpe billetter

 

Les også

Legg inn en kommentar