Hans Morten Hansen får det travelt fremover!

Hans Morten hansen (født 1964) er en av landets mest populære komikere. Han startet sin karriere som komiker under den første Humorfestivalen i Stavanger i 1993, og har etter dette gjort suksess med en rekke show og forestillinger. Både i 2010 og 2012 vant han komiprisen, og i 2010 satte han også verdensrekord i standup med 38 timer og 14 minutter. Du kjenner ham blant annet fra forestillingene «Hansenhjørnet» og «Roper i skogen… Og forventer å få svar». For tiden er han aktuell med «50 shades of Hansen», og det er også mye spennende i vente fra denne mannen. Her forteller Hans Morgen Hansen om veien frem mot suksessen som komiker – og om sine spennende fremtidsplaner.

Som privatperson

Hans Morten Hansen beskriver seg selv som rolig, relativt ujålete, enkel og ukomplisert, organisert og i stor grad «in control». Han medgir at han også har sine særheter, men han tror ikke disse går ut over andre enn ham selv. Hans Morten er ikke av dem som går rundt å forsøker å være morsom hele tiden. Men han er redd for at hjernen hans nok er skudd sammen på en slik måte at han han ser det morsomme i det daglige. Dette kan fort føre morsomme kommentarer hvis det passer seg. Likevel er han glad for at hans omgivelser ikke forventer at han skal være den morsomme hele tiden.

hansen2

Veien mot suksess som komiker

Da Hans Morten var liten gutt, likte han å underholde familie og venner med vitser, historier og fysiske
stunt. Og han ble til stadighet fortalt at han hadde et komikertalent. Det var også mange som sa at de ikke ville bli overrasket hvis det var komiker han endte opp som.

Likevel var det ganske tilfeldig at Hans Morten Hansen endte opp som en av landets beste komikere. Det begynte med at han var den morsomme på fester og nachspiel. Og da Humorfestivalen ble arrangert for første gang i 1993, mente mange at det var på tide at han sto frem med sitt talent. Dermed var det noen som meldte han på en slags «åpen mic» kveld på Cafe Sting. Denne opptredenen førte til at han fikk kontakter i bransjen, og deretter gikk det slag i slag.

Hans Morten Hansen roser de yngre komikerne

Hans Morten liker godt komikere som klarer å overraske ham, og som er litt uforutsigbare. han roser spesielt den yngre generasjonen av komikere for å klare nettopp dette. Han tror dette kan ha sammenheng med at den nye generasjonen av komikere ofte har høyere utdannelse i motsetning til de gamle gutta. Og dette gjør at de som regel har en annen tilnærming til stoffet, som åpner for nye og overraskende vendinger.

hansen3

Beste forestilling

Alle kvelder hvor publikum ler, er en fin kveld synes Hans Morten. Han har det alltid gøy med det han holder på med. Og spesielt kjekt er det selvsagt med den umiddelbare tilbakemeldingen fra publikum. Men noen forestillinger skiller seg selvsagt ut som ekstra spesielle. Hans Morten forteller at han satte spesielt pris på en forestilling i Leknes i Lofoten på «50 shades of Hansen»-turneen.

– Den var på grensen til magisk! sier Hans Morten Hansen.

Fremtidsplaner

For tiden er Hans Morten Hansen i gang med siste innspurt at suksessforestillingen «50 shades of Hansen». Siste forestilling er 15 oktober. Det kan være vert å sjekke om det fortsatt kan være noen ledige billetter til dette showet.

Men det blir ingen pause for Hans Morten. Allerede 19 oktober skal han i gang med nytt show. Da skal han spille «Lattergalla» på Aker Brygge sammen med blant andre Otto Jespersen og Jon Niklas Rønning. Dette showet skal spillet til slutten av januar. Og deretter skal Hans Morten i gang med et nytt soloshow, som kommer neste år en gang.

hansen1

så det er ingen tvil om at dette er en travel mann for tiden. Derfor der det godt å vite at han trives så godt med jobben sin. Vi i LivetsGang ønsker ham lykke til med alt forestående!!

Sett av en dato allerede nå, og få med deg #Lattergalla du også! Billetter kjøper du på billettservice. 

Hans Morten Hansen om sitt forhold til banning – og til IKEA

 

Hans Morten Hansen om sitt forhold til alkohol

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

Les også

Legg inn en kommentar