Rune Bjerga vil gi bort Vestlandet på Finn.no

På grunn av de enorme regnbørsmengdene på Vestlandet den senere tid, har komikeren Rune Bjerga fra Stavanger lagt ut følgende annonse på Finn.no:

 

Vestlandet

 

Etter flere uker med regn og dårlig vær, fikk den populære komikeren Rune Bjerga nok. Han gikk derfor inn på Finn.no, og la inn følgende annonser under kategorien «gis bort»:

«På grunn av kronisk dårlig vær gis Vestlandet bort. Er du den som er glad i regn, enorme mengder vind, kaldt og grått vær, og ikke minst enormt dårlige tider? Ja da er Vestlandet akkurat det DU er på jakt etter. Her får du hele pakken og det helt gratis. Det gis forbehold om at det kan forekomme varmegrader, men vi garanterer at det går enormt fort over. Vestlandet gis bort mot henting! (Ved hurtig overtakelse får man med to redningsvester og et ausekar).»

Han forteller til VG at:

– Da jeg våknet i natt hadde det vært et totalt ragnarok ute hele natten. Hagen og alt annet fløt utenfor huset, og jeg tenkte at vet du hva, nå orker jeg ikke dette mer.

Men han liker jo egentlig Vestlandet:

– Jeg mente det der og da, at jeg ville gi bort hele Vestlandet. Men jeg er veldig glad i Vestlandet egentlig, forsikrer han.

Rune Bjerga forteller at han blir frustrert over først å glede seg over en positiv værmelding, for så å bli skuffet når uværet likevel setter i gang! Han er ikke lenger i tvil om at sommerferien skal legges til varmere strøk!

Vi i LivetsGang sier oss hjertens enig i dette! Vi synes også de siste ukene har vert både frustrerende og deprimerende på grunn av det forferdelig dårlige været! Høsten fikk en alt for tidlig start i år, og minner oss om hvor lange det er til neste sommer!

 

Les også

1 comment for “Rune Bjerga vil gi bort Vestlandet på Finn.no

Legg inn en kommentar