Slik slår du av Snap Map

Slik slår du av Snapchats nye funksjon Snap Map

Snap Map kommer når du oppdaterer siste versjon av Snapchat, og til brukere som har gitt godkjennelse for steds- og lokasjonstjenester. For å se om du har godkjent dette, sett to fingre på bildetakingsskjermen og klyp sammen. Kommer bilde under opp, kan du slappe av. Ikke trykk godkjenn og pust lettet ut. Du kan nå velge «Gå ut av kartet» eller bare trykke deg tilbake.

Kommer du inn på kartet, så fortvil ikke. Det er fortsatt håp! Som bruker kan du velge det såkalte spøkelsesmoduset for å hindre at alle eller enkelte venner ser deg på kartet.

Fire enkle steg for å gjøre deg «usynlig» på Snapchat:

Les også

Legg inn en kommentar