10 beste datingsider 2018

Det finnes selvsat alt for mange datingsider. Det gjør det vanskelig å velge, og du har kanskje lurt på om du bruker den rette datingsiden for din målgruppe og dine interesser. Da kan denne oversikten være til hjelp. Her er de 10 datingsidene som er kåret til de beste så langt i 2018. Vi ønsker hell og lykke videre..!

 

Les også: Er Tinder en one night stand app

Rang  Nettside Oppsummering Medlemmer   Relevanse  Mer informasjon
1
#1 beste datingside 2018
Egnet for velstelt og velutdannede singler.
Mer enn 13mill single hele Verden. Ideell alder 25-50
EliteSingles er en god nettside for de som ønsker noe seriøst. Det brukes mye tid på å matche medlemmer på en god måte. I tillegg er bruksvilkårene gode og siden er lett å bruke.
2
Beste datingsiden for å finne attraktive singler. Beste mobil app.
Mer enn 38mill single hele Verden. Ideell alder 20-40
Zoosk er et godt valg hvis en stor brukerbase er det viktigste for deg. Bruksvilkårene er gode og nettsiden er brukervennlig. Zoosk gjør det enkelt å holde kontakt med de du møter på nettet, til og med vide chatt er tilgjengelig.
3
Beste datingsiden med en meget høy suksessrate.
Mer enn 96mill single hele Verden. Ideell alder 25-50
Alt i alt, er Match.com et veldig godt alternativ for nettdating. Det får toppkarakter i alle kategorier og tilfredsstiller de fleste behov.
4
Meget stor datingsiden med en spesiell suksess garanti.
Mer enn 377 tusen single fra Norge. Ideell alder 20-40
be2 er egnet for deg som er mellom 20 og 40 år, og ønsker gode bruksvilkår. Nettstedet er lett å bruke med mobil app og har høy brukervennlighet. Bruk av personlighetstest for å matche sine medlemmer gir gode sjanser for nøyaktige treff.
5
Europas nr. 1 for diskrete affaere.
Mer enn 3.1mill single hele Verden. Ideell alder 25-50
Victoria Milan er en god nettside for deg som ser etter en affære utenfor ekteskapet. Vilkårene er gode, selv om det finnes forbedringspotensialet på noen områder.
 
6
Populær datingsiden for profesjonelle singler. Stor dating samfunnet.
Mer enn 1mill single hele Verden. Ideell alder 35-55
Academic Singles er et seriøst nettsted hvor du kan møte andre velutdannede single mennesker. Bruksvilkårene er utmerket og nettsiden er lett å bruke. Academic Singles bruker mye energi på å matche sine medlemmer, til og med gjennomføre personlighetstester. Det finnes også en praktisk mobil app for nettstedet.
 
7
Tilpasset for tilfeldige treff og erotiske aktivitet.
Mer enn 1mill single hele Verden. Ideell alder 25-40
Alt i alt, er C-date et godt alternativ for deg som er interessert i noe mer ‘casual.’ Bruksvilkårene er gode, og siden er brukervennlig. Det tilbys en mobil app så du kan flørte hvor som helst.
8
Beste datingsiden for singler i Norge som er på jakt etter kjærlighet.
Ideell alder 20-50
NextLove er et godt alternativ for skilte og aleneforeldre. Det er et seriøst nettsted med brukerbase i alderen 20-50 år. Du har gode muligheter for å komme i kontakt med andre medlemmer. Husk at den mobile bruken er litt begrenset, og at det ikke tilbys mobil app for nettstedet.
9
Bra møteplass for å treffe likesinnede singler og finne kjærlighet.
Mer enn 1.5mill single hele Verden. Ideell alder –
Firstdate.com er et brukervennlig nettsted med gode vilkår og mye brukerstøtte. Det passer godt for deg som ikke legger vekt på en mobilapp. Prisnivået er lavt og man kan ta i bruk prøveversjonen og gratisversjonen. Samtidig er det ikke et veldig populært nettsted, så brukerbasen kunne ha vært større.
10
Flott datingsiden for eldre singler på jakt etter vennskap og kjærlighet.
Mer enn 6.7mill single -.from. Ideell alder 50-65
50plusmatch et godt valg for single over 50. Det er et populært valg blant målgruppen og matcher brukere på en sofistikert måte. Nettstedet er lett å bruke og har gode bruksvilkår. Du kan bruke det hvor som helst med den praktiske appen, både på android og iOS. Prisen er rimelig og man kan også velge gratisversjonen.

Legg inn en kommentar