Jenny tester ut mat i 100-ugå

Denne uken (22.-.28. februar) er det ”100- ugå” i Sandnes.

Byens serveringssteder inviterer deg til smaksopplevelser til kun 100,-

100 - 2

Til og med butikkene har tilbud til 100,- I fjor kjøpte jeg bukse og genser til 100,- pr del.

I år har jeg prøvd 3 forskjellige retter:

 1. Birger Bra Burger: Birger Løken – 150g kvernet kjøtt, vår egen karamellisert løk, grillet paprika, tomat, crispisalat, sylteagurk, dressing, løkringer med aioli + valgfri 0,5l drikke.Denne menyen var rett og slett himmelsk.
  Terningkast 6!
  6
 2. Fogo: Tre møre biter av marinert, grillet kyllinglår. Servert med ris, feijoada (svarte bønner, pølse og svinekjøtt) og Maionese (brasiliansk potetsalat).Hadde det ikke vært for at jeg hadde vært her før, og vet hvilken god mat de egentlig har, så hadde jeg aldri gått tilbake. Maten var ikke verd 100-lappen. Maten i seg selv så rett og slett uapetittelig ut. Og fejioada så ut som noe som allerede var spist en gang tidligere. Terningkast 1!
  teringkast1
 3. Subway: To valgfri 15 cm meny med cookie eller chips.Etter nedturen på Fogo, kjørte jeg en safe lunsj I dag. Jeg og en venninne delte menyen hos Subway. Så for en 50-lapp kjøpte jeg menyen Chicken Teriyaki. Jeg valgte 6-kornsbrød, alle grønnsakene og sweet onion dessingen. Tilbehør var brus og cookie. Deilig lunsj på en fredag. Terningkast 4! (fire fordi den ikke er like spennende som de andre menyene rundt omkring)
  Terningkast_4100 - 3

 

Om du tar turen til Sandnes denne uken vil jeg også tipse om disse menyene (som jeg selv ikke har prøvd – men som folk snakker varmt om):

Adria: Skinnstekt havabborfilet servert med hjemmelaget fransk potetsalat.

Banken: Langtidsbakt høyrygg av angus med syltede grønnsaker, whiskeysaus og Bankens ”skammgoe”, hjemmelagde potetsalat. (Her bør du nok bestille bord på forhånd. Vi var innom og da var det ikke mulig å sette seg ned for bare en øl – helt fult)

Gamlaværket: Biff Bourguignon

Megleren: Modnet indrefilet av norsk storfe, stekt etter ditt ønske. Servert med stekte grønnsaker, pommes frites, salat og valgfri saus.

Utvalgte barer har også ”planken”. Det er rett og slett 6 glass med forskjellige ølsorter servert på en planke.

 

100 - 4

 

Ta deg en tur ut og opplev livet

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

 

RelatedPost

1 comment for “Jenny tester ut mat i 100-ugå

Legg inn en kommentar