9. desember spiller Mods i Oslo Spektrum

Mods til Oslo Spektrum

16. og 17. juni 2017 satte Mods – Stavangerbandet med Morten Abel i spissen Stavanger og Viking Stadion på hodet! Over 60.000 kom for å se og høre det legendariske bandet som tidlig på 80-tallet reiste rundt i landet med låter som Tore Tang, Me To Går Alltid Aleina, Revansj, Meg Må Du Hilsa På og mange fler.

Nå er det Oslo Spektrum som står for tur. En liten, beskjeden, innebygget intim-arena når man sammenligner med mektige Viking stadion.

– For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå. I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen minutter. Oslo er en ny utfordring, vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til, sier Morten Abel i en pressemelding.

 

– Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen, men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. «Tore Tang» er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel «Lys og Varme», «Forelska i lærer’n» og «Splitter pine» til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd, sier Mods-manager Arne Svare.

 

 

Billetter

9. desember tar Mods over Oslo Spektrum Arena! Billetter i ordinært salg fra torsdag 21. september.

 

Konserten på Viking stadion 2017

Her kan du se hele konserten:

https://tv.nrk.no/program/DVRO55005117/mods-live

Legg inn en kommentar