Å krangle med dørvakten

Etter alle de byturene jeg har hatt, så har jeg lært meg en ting: Det nytter ikke å krangle med dørvaktene. Sier de en ting så er det sånn. Begynner du å krangle med dem, så er det garantert at du ikke kommer inn.

I sommer satt to av venninnene mine å drakk på utepuben. De begynte å drikke ca i 15 tiden. I 19 tiden møtte jeg dem og vi ruslet av sted på vorspiel. Venninnene mine er allerede godt påseilet. Etter vorspielet farer det av sted til byen igjen. Vi skal møte venner på nattklubb, men i døra blir jeg stoppet. Jeg får beskjed om å ta meg en runde, for jeg er for full. Jeg som bare har hatt noen øl på vorspiel. Mens venninnene mine som har drukket tett hele dagen enser han ikke.

Jeg gjør som vakten sier – nesten! Runden min var vell heller i baren rundt hjørnet. Vi tok turen inn der å kjøpte oss hver vår øl. Så gikk vil tilbake til nattklubben. Vakten spurte om jeg hadde vært å drukket vann nå. Jeg svarte “Ja” og ble sluppet inn.

I går var vi på en pub i en “kjeller”. Du må i hvert fall gå ned trapper for å komme inn til baren. Det er ikke gelender i trappene, så med litt øl innabords og med høge hæler er det litt utfordrende å komme seg ned. I går fikk flere av oss beskjed om at vi ikke fikk kjøpe mer øl fordi vi ikke klarte gå beint ned trappa. Med høge hæler hadde jeg nok ikke klart å gå beint ned den trappa klinkende edru heller.

I et tilfelle har jeg faktisk vært med på at sjåføren ble nekter inngang fordi han var for full. Den gangen sa vi i fra.

 

Vi blir veldig glad om du vil følge oss på Facebook og Twitter:

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

 

 

 

 

RelatedPost

Legg inn en kommentar