Allsangshow – Toni Gundersen

Toni Gundersen

Toni (Lise) Gundersen er både skuespiller og sanger. Hun er nok mest kjent fra revy- og kabaretmiljøet i Rogaland. Hun har også medvirket i en rekke oppsetninger ved Rogaland Teater.
På tv-skjermen har hun spillet ”Karianne Marcussen” i Hotel Cæsar.

Hun deltok i Gram Prix med låten ”Roser i regn”, som kom på 4.plass i 1993.

Vi har vært så heldige at vi har fått lov å stille henne noen spørsmål.

Privat

I Møldal 1966. Me huå te an farSom barn ville Toni bli arkeolog. Men i og med at hun gikk i barneteateret ble det naturlig for henne å fortsette med dette. Den dag i dag har hun fremdeles en sterk interesse for historie.

Privat tenker hun på seg selv som alvorlig og seriøs, mens vennene vil beskrive henne som lojal, blid, vimsete og morsomt

Før og på scenen

Selv om hun er litt overtroisk så har hun ingen personlige ritualer hun gjør før hun går på scenen. Men om hun spiller sammen med andre, så blir det ofte til at de har et spesielt slagord eller en handling de gjør før opptreden.

Toni er alltid veldig nervøs før hun går på scenen. Hun sier:
”Det å takle nervene er den største bragden i dette yrket for min del”

Musikk

Vi er alltid nysgjerrige på hva artistene selv foretrekker av musikk. Hva hører de på? Toni sier hun sjelden hører på musikk mens hun er alene. Men hun elsker Beatles og har et prosjekt på gang der hun skal fremføre Beatleslåter på Norsk. Det høres ut som et spennende prosjekt og vi gleder oss til å høre hvordan hun har tolket låtene.

Herlige Vaulen

Hennes første festival var Håpet-festivalen i Sandnes sammen med Verfast. Hun forteller at hun var veldig ung og uerfaren, men dagen etterpå fikk de førstesideoppslag i avisen. Det sitter klistret som en fantastisk opplevelse, mimrer Toni.

Den 4. juni spiller Toni Gundersen på ”Herlige Vaulen” festivalen på Vaulen badeplass i Stavanger. Hun skal være med i AllsangShowet sammen med Tone Salomonsen og gutta i Stavangerkameratene, Glenn Lyse, Kjartan Salvesen, Ole Alexander Mæland og Tommy Fredvang. I tillegg kommer Goggen, Ingenting og Kristian Valen.

Mer informasjon om festivalen og billetter finner du her

Toni gleder seg til Herlige Vaulen og sier det er ekstra gøy å få være med på festivaler fordi det er en helt spesiell stemning i publikum. Da hun var med i fjor regnet det sånn at hele gjengen var gjennomvåt. Men hun forteller at publikummet var like blide og fornøyde.

Toni Herlige Vaulen 2015

 

Her ser du Toni Gundersen på scenen under Herlige Vaulen i 2015.

 

 

 

 

 

 

Framtidsplaner

Toni skal i gang med ny jobb 1. juli og skal jobbe frem til slutten av august. Etterpå setter hun kursen til varmere strøk sammen med gode venner. Vi ønsker deg god tur!

Men før den tid kommer er det bare til å glede seg til lørdag 4. juni. Sett av datoen og kjøp billetter til ”Herlige Vaulen”! Nytt i år er at de sette opp telt over hele badeplassen i tilfelle vi får samme sure været som i fjor. For mer informasjon kan du besøke Herlige Vaulens facebookside

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

1 comment for “Allsangshow – Toni Gundersen

Legg inn en kommentar