Anbefaler Cava før en date!

Når vi skal ut på en date, velger mange av oss å ta et glass eller to før vi går. Dette gjør vi for å komme i den rette stemningen, og får kvitte oss med overskuddet av nerver og reservasjoner. Vi har diskutert litt omkring hva som er den beste drinken før en date, nettopp for å komme i den rette stemningen. Til slutt kom vi frem til at Cava er løsningen. Vi anbefaler derfor Cava før en date. Her er hvorfor:

  • Av øl blir vi fortere trøtte og så må vi tømme blæren hele tiden.
  • Rødvin setter farge på lepper og tenner, og kan dessuten gjøre oss litt for sentementale. Det vil vi ikke være før en date.
  • Brennevin tåler vi damer ofte ikke så godt, så det fant vi ut at det ikke var så lurt å starte med!
  • Hvitvin gir en lett og fin stemning. Den setter ikke spor hverken på kropp eller klær, og er således et godt alternativ.

Men vi er i godt humør og ser fram til kvelden. Vi går derfor for en drink som gir den lille ekstra følelsen av fest og spenning. Vi anbefaler derfor Cava.

  • Cava er friskt og sprudlende! Passer flott til forberedelse til en spennende kveld hvor finkjolen skal på! Cavaen vi valgte er halvtørr og heter Castellblanc Carat Seco, Den koster kr 114,- på vinmonopolet. Vi ble veldig fornøyde!

Dersom du ikke skal ut på noen date, passer Cava også godt på terrassen nå som det nærmer seg sommer!

Sånn er livets gang

 

2016-02-13 20.43.14

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

 

Legg inn en kommentar