En annerledes 3-retter med Rune Bjerga

Rune Bjerga på Kronen Gaard

Fredag 22. september blir det en 3-retters middag og lattergaranti med den etterspurte komikeren Rune Bjerga på Kronen Gaard.

Rune er i ferd med å fylle hele DNB Arena i november, men i september gjester han Kronen Gaard der humor og mat er i skjønn forening.

BUSS: Vi setter opp buss tur/retur Sandnes sentrum (kr 50,-/pr.pers tur/retur)

Pris: kr 895,- (inkludert 3-retters middag og show)

Booking: britt@kronen-gaard.no

Rune Bjerga

Rune Bjerga er en av Rogalands mest populære komikere. Han fanger publikum med sine kjappe replikker og sin positive utstråling. I tillegg har han faktisk lattergaranti som betyr at dersom du ikke ler, får du pengene tilbake. I tillegg til sine show, er han også kjent fra TV serien «Bjerga Hotel».

Pengene tilbake garanti

Rune Bjerga er en av få som faktisk har en «pengene tilbake» garanti. Ler du ikke på hans show, får du pengene tilbake. LivetsGang har tidligere intervjuet Bjerga, og da måtte vi selvsagt forhøre oss om hvorvidt noen har benyttet seg av denne garantien. Og det er det foreløpig igjen som har gjort. – Bank i bordet, sier Rune.

Bjerga lattergaranti

Les hele intervjuet med Rune Bjerga her

Bjerga On Ice

Rune Bjerga setter opp «Bjerga On Ice. Et nytt standupshow – Uten skøyter». Han står alene på scenen 18. november i DNB Arena, som tar 4500 publikummere.

FB_IMG_1484774251046

 

Showet blir ikke om 40-årskrise, det blir ikke om Disney og jeg skal ikke gå på skøyter. Det blir ren standup, nok litt mer direkte og skarpere enn før, og med en litt annen attitude. Og: Én mann og én mikrofon i ett show i én arena, sier Bjerga.

 

Les også: Bjerga On Ice. Et nytt standupshow – Uten skøyter

Legg inn en kommentar