Bacardi Pina Colada

Pina Colada er en av mine favorittdrinker. Fra tid til annen forsøker jeg meg på ferdigblandede drinker, fordi det er så enkelt. Nå har jeg testet en ferdigblandet utgave fra Bacardi som heter Pina Colada. Her er min vurdering.

Pina Colada er en ananasdrink som ofte også er tilsatt kokoskrem. Den skal være frisk, men også søt. Dette er så avgjort en sommerdrink som gjerne serveres med paraply og sugerør. Bacardi sin ferdigblandede Pina Colada er faktisk ikke så verst. Men den ville kanskje uten Bacardi..

Smak2016-07-30 21.18.21

Drinken smaker så avgjort Bacardi, og det er kanskje det største problemet. Ellers er drinken både søt, og noe som minner om frisk. Smaken kan selvsagt ikke sammenlignes med en Pina Colada lages av ferskvarer, men det hadde jeg heller ikke forventet. Til å være en ferdigblandet utgave, er den altså ikke så verst – bortsatt fra at den er laget av Bacardi. At drinken smaker Bacardi passer i grunnen ikke så godt. Den lages vanligvis av Rom, og med Bacardi svarer den dessverre ikke til mine forventninger.

Farge

Fargen er som forutinntatt. Pina Colada er vanligvis kremhvit, i og med at den ofte lages med ananasjuice og kokos. Og Bacardi sin drink har akkurat den fargen jeg forventer at denne drinken skal ha.

Konklusjonpina1

Alt i alt vil jeg si at denne drinken ikke er så verst. Den svarer ikke helt til mine forventninger av en Pina Colada, men den ligner så avgjort likevel. Dersom du ikke har noe i mot å blande med Bacardi i stede for Rom, kan jeg anbefale at du prøver denne ferdigblandede utgaven en gang det passer seg sånn.

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

Legg inn en kommentar