Bacardi Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri er en av mine favorittdrinker. Derfor ville jeg forsøke en av disse ferdigblandede drinkene man får kjøpt på polet Jeg gikk for Bacardi din ferdigblandede strawberry daquiri. Nå har jeg testet den, og her får du min vurdering.

Strawberry daiquiri skal være en frisk sommerdrink av ferske jordbær som gir en skikkelig sommerfølelse. Bacardi sin ferdigblandede versjon klarer dessverre ikke å gi meg følelsen av at jeg drikker en strawberry daiquiri. Ikke i det hele tatt!

Smak2016-07-30 19.41.32

Smaken av Bacardi er absolutt til stede. Det er det ingen tvil om. Men her stopper det også. Denne drinken smaker ikke jordbær. Selvsagt var jeg forberedt på at drinken ikke kom til å være fyldig og bestå av ekte jordbær. Men den tilsatte røde fargen og smaken, minner ikke om jordbær i det hele tatt. Det smaker rett og slett bare søte tilsetningsstoffer.

Farge

Fargen på drinken er selvsagt rød ettersom den skal minne om jordbær. Men når du heller noe av innholdet i flasken over i et glass, er ikke fargen så rød lenger. Innholdet i glasset er nærmest rosa, og minner mer om pink panter brus en om strawberry daiquiri.

Konklusjonbacardi1

Jeg har forsøkt ferdigblandede drinker som jeg har vert fornøyd med, men dette er ikke en av dem. Jeg anbefaler ikke Bacardi strawberry daiquiri. Den kunne kanskje gjøre seg godt som base dersom man tilsetter ferske jordbær og litt lime og jordbærsirup. Men dersom man skal frem med alle ingrediensene, er det jo mye bedre å bare lage en strawberry daiquiri fra bunnen av.

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

         

 

 

Legg inn en kommentar