Den beste påskekrimmen på TV begynner på fredag!

Det er påske og på tide med påskekrim! Mange påskekrimmer på TV har allerede begynt, og noen er allerede ferdige. Litt rart egentlig siden påsken offisielt begynner i dag.. Dersom du ikke har fått med deg noen påskekrim så langt, så ikke fortvil. Den beste påskekrimmen på TV begynner på fredag.

And then there were none
TV2, fredag – lørdag, kl. 21.40

Aftenposten har anmeldt årets påskekrimmer på TV, og gir denne terningkast 5. Dette er en av to som får terningkast 5. Den andre er allerede ferdig. De øvrige får lavere karakter. Her er hva aftenpostens vurdering av “And then there were none“:

serie 2  serie 1

Plottet i denne Agatha Christie-historien er både smart, overraskende og originalt, og elegant utført av alle rolleinnehavere. Man blir nødt til å vri hodet hele veien, og spenningen slipper ikke før de siste sekundene.

Selv om fortellingen trofast følger originalmanus er det likevel i en litt mer oppdatert innpakning, med et frekkere språk og noen eksplisitte voldsscener.

Men ikke mer enn at det fortsatt er den skumle stemningen i seg selv som er årsaken til at man nærmest setter påskemarsipanen i halsen.

Karakter: 5

 

terning 5

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                    Følg oss

 

Legg inn en kommentar