Billig dagkrem er best i test

Å velge dagkrem er ikke enkelt for de fleste av oss. Noen kvinner har etter litt prøving og feiling funnet sin favoritt, og holder seg til den. Mens andre lider valgets kval hver gang det er på tide å kjøpe en ny. Hvilken dagkrem skal jeg velge denne gangen? Selvsagt vil vi ha en krem som tilfører huden den fuktigheten den trenger. Og hvis det skulle vise seg at kremen inneholder et mirakuløst stoff som fjerner rynker, så ville jo det og være fantastisk. Det er ikke det at vi tror på slik markedsføring.. Eller er det slik at vi innerst inne har et lite håp om at noe av det selgeren forteller oss er riktig.

 

Velge en dyr dagkrem

Mange velger å kjøpe dyre kremer. I hvert fall av og til. Selv om det ikke er disse kremene som driver den mest aggressive markedsføringen. Det trenger de ikke. Når en dagkrem koster over 500 kroner, er den jo nødt til å inneholde noe som virker. I hvert fall noe som virker bedre enn i den billige du får kjøpt på REMA, og som det er reklame for på TV hele tiden. Og ikke minst så er det den følelsen vi får av å bruke dyre merkevarer. Vi føler at vi har investert i huden vår. Vi bruker førsteklasses produkter. Det er en følelse av luxus. Eller er denne følelsen skapt av den passive markedsføringen, de stilige butikkene og deres flotte og veltalende ansatte.

dagkrem2 dagkrem1

Velge en billig dagkrem

Gjennom årene har det blitt gjennomført utallige tester av dagkremer og andre hudpleieprodukter. Som regel med samme resultat. De billige kremene kommer overrasktende godt ut i slike tester, og noen ganger tar de førsteplassen. Innholdet i dagkremer er dessverre ikke så markant forskjellig. Eksperter kan ikke uten videre se forskjell på en krem til 500 kroner og en til 100 kroner. Det viktigste innholdet i en dagkrem til fuktighetsnivået, og dette kan måles. Hvorvidt andre påstått tilsatte ingredienser fungerer eller ikke, blir antakelig et trosspørsmål. I en test TV2 hjelper deg utførte hørsten 2105, viser det seg at du like godt kan kjøpe en av de alle billigste dagkremene fra dagligvarebutikken. Hvis du tør. For mange kvinner er nemlig den viktigste faktoren likevel hva venninnene kommer til å si hvis de finner ut at hun bruker en billigkrem!

 

Best i test

Testen ble gjennomført i samarbeid med eksperter, og DermaLab Combo har målt funktighetsnivået i kremene. I tillegg har ni personer i alderen 20 til 50 år testet kremene hver i en uke. Vinneren Garnier Moisture Soft fra matbutikken, stakk av med seieren fordi den gir god fukt til huden og fordi den var en klar favoritt blant testens dektakere.

Her er resultatet:

  1. Garnier Moisture Soft, 50 ml, 59 kr
  2. Vichy Aqualia Thermal, 50 ml, 239 kr
  3. Dior, 50 ml, 550 kr
  4. Biotherm, 50 ml, 330 kr
  5. Aqua derma, 50 ml, 160 kr
  6. Vaseline Intensive Care, 75 ml, 65 kr

Se hele testen her. 

Så neste gang du vil teste en ny dagkrem, vil du kanskje vurdere å teste denne billige kremen i stede for en dyr en. Så kan du bruke de 500 kronene du sparer på dette til å kjøpe deg en flybillett elller noe annet gøy!

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                  Følg oss

Legg inn en kommentar