Bjerga On Ice. Et nytt standupshow – Uten skøyter


Rune Bjerga setter opp «Bjerga On Ice. Et nytt standupshow – Uten skøyter». Han står alene på scenen 18. november i DNB Arena, som tar 4500 publikummere.

FB_IMG_1484774251046

40-årskrisen

Jeg har venner som er i 40-årskrisen. To kjører motorsykkel, tre av dem skal FORSØKE å bestige Kilimanjaro, og det skal løpes Oslo Marathon. Jeg kjenner på det jeg også, men satser på gjøre meg ferdig med 40-årskrisen i løpet av én kveld. Å stå på en så stor scene har vært en guttedrøm, sier Bjerga til RA.

Les også: Rune Bjerga vil gi bort Vestlandet på Finn.no

Én mann, én mikrofon i ett show i én arena

– Men seriøst: Showet blir ikke om 40-årskrise, det blir ikke om Disney og jeg skal ikke gå på skøyter. Det blir ren standup, nok litt mer direkte og skarpere enn før, og med en litt annen attitude. Og: Én mann og én mikrofon i ett show i én arena, sier Bjerga.

FOTO: Fredrik Refvem

FOTO: Fredrik Refvem

Showet arrangeres i samarbeid med Stavanger Oilers og daglig leder Elisabeth Rønning i nystartede Scenedirektoratet AS. Det loves hemmelige artister i forkant av standupshowet.

Les også: Rune Bjerga har blitt pappa igjen

Pål Mangor Kvammen er regissør

– Det forrige showet til Rune solgte 8000 billetter bare i Stavanger. Totalt var han oppe i 12–13.000. Med de tallene i bakhodet er ikke 4500 så vilt.

Utfordringene er at et show som spilles dag etter dag gir folk muligheten til å velge når de vil gå. Fordelen med å ha en stor kveld er at det blir en unik helaften, og er det én mann som kan takle det, så er det Bjerga. Han har erfaringen, publikum kjenner ham og han har sykt lyst til å gjøre dette, sier Kvammen til SA.

18. november 2017

Sett av 18. november allerede nå.

– Glem alle tall, alt om billetter og størrelsen på salen. For meg handler det om én ting: Å lage et godt show. 70 minutter med godt stoff. Det er målet hver gang, og det forandrer seg ikke, sier Bjerga.

Bjerga

Skaff deg billetter allerede i januar

Billettsalget starter neste onsdag, 25. januar.
Billettene kjøpes på billettservice.no

 

1 comment for “Bjerga On Ice. Et nytt standupshow – Uten skøyter

Legg inn en kommentar