Hva du BØR og IKKE BØR gjøre hvis du vil Date en VENNINNE?

Dersom du er tiltrukket av en venninne, må du spille kortene dine riktig. Da kan alt ordne seg. Gjør du ikke det, kan det hele bli skikkelig flaut! Så flaut at du kanskje må finne deg noen nye venner! Her skal vi gi deg noen tips til hva du bør og ikke bør gjøre hvis du vil date en venninne!

 

Du BØR avklare forventninger på forhånd!

For å unngå en masse drama, er det viktig at hennes forventninger til kvelden stemmer overens med dine. Hvis du bare er interessert i noe uforpliktende, så er det jo dumt hvis dama legger bryllupsplaner allerede dagen etter.. Det vanskelige er å finne en passende måte å formidle slike forventninger på uten at det blir flaut eller at hun blir fornærmet.  Her kan det være lurt å bruke humor. Du kan spøkefullt beskylder henne for å være en “hva betyr dette” jente. Når du liksom bare tuller, blir hun ikke fornærmet. Men hun forstår poenget. Hvis hun også er interessert i noe uforpliktende, vil hun svare at det er hun ikke. Hvis hun er interessert i noe seriøst vil hun kanskje trekke seg unna. Eller hun vil kanskje at dere skal snakke om det. Men det er fortsatt bedre enn alt dramaet det blir av forskjellige forventninger!BFF

 

Hvis du vil ha noe uforpliktende BØR du vise at du kan holde kjeft!

Ingen jente liker å få rykte på seg for å være løs på tråden. Spesielt ikke blant venner. Det er derfor viktig at du klarer å få fram at du kan holde kjeft om det dersom det blir til noe mellom dere. Men her også er det viktig at du ikke sier det rett ut.  – Du forresten, hvis det blir noe på meg i kveld, skal jeg ikke si det til noen.. I stede for humor, går det an å bruke eksemplifisering. Du kan fortelle en historie om en venn av deg som alltid forteller alle sammen om damene han ligger med. Om hvor tåpelig du synes at det er osv. På denne måten får du samtidig fortalt henne at du også forventer at hun holder kjeft om det hvis det blir til noe.

 

Dersom du ønsker et seriøst forhold BØR du gå fort fram!

Du han kanskje hørt at dersom du ønsker et seriøst forhold bør du ikke gå for fort fram. Dette har du mest sannsynlig hørt fra kvinner. En mann som innleder et fysisk forhold til en kvinne, har lagt støtte sannsynlighet for å bli sammen med henne enn en som ikke gjøre det. Kvinner knytter seg følelsesmessig til fysiske relasjoner. Dersom du er in konkurranse med en annen mann, vil den av dere som først innleder et fysisk forhold ha størst sjans for å bli sammen med henne. Damer vil kanskje mene at det virker som om du bare er ute etter en ting hvis du innleder et fysisk forhold til tidlig. Og at du ikke er interessert i å bli kjent med henne. Men dersom dere allerede er venner, kjenner dere allerede hverandre. Dermed gjenstår det bare å ta forholdet et skritt videre.

Du BØR IKKE oppføre deg annerledes mot henne sammen med venner!

Enten dere har et uforpliktende forhold eller et mer seriøst et, er det viktig at du ikke begynner å oppføre deg annerledes når dere er ute blant andre venner. Med det mener vi at du ikke må være sjalu når hun oppfører seg som hun pleier overfor andre mannlige venner. Du må heller ikke slutte å være den morsomme kompisen hennes, eller betrakte henne som mindre morsom å være sammen med enn før. Gjør du det, vil deres felles venner bare forsøke å sabotere det dere har sammen. Og da kan det lett gå galt! Bare sørg for at du er alene med henne når du skal prøvde deg på henne. Når dere skal ut med felles venner kan du finne et påskudd for å hente henne eller kjøre henne hjem. Eller du kan bare spørre om dere skal gå å vennershoppe sammen.

Du BØR starte med den flotteste dama!

Dette er kanskje litt sykt, men det må sies. De fleste vennekretser har et uskrevet sosialt hierarki. For kvinner betyr dette at det ofte eksisterer en slags sosial rang på bakgrunn av utseende og sosial status. Dersom den dama du er interessert i er «den rette» og den eneste du vil ha, må du selvsagt gå for henne uansett. Da betyr ikke dette noe. Men dersom du er interessert i flere av venninnene dine, må du gå for den flotteste av dem først. Dette gjelder uansett om du tror du har sjans på henne eller ikke. Uansett hvordan det går, vil du etterpå ha mye større sjanser med de andre damene i vennegjengen enn hvis du begynner med en av de mindre attraktive. Damer ser altså også en sosial status i hvem du har vert sammen med før.

 

 

 

Legg inn en kommentar