Disse AlarmAppene får deg opp om morgenen!

 

I dag var det forferdelig vanselig å stå opp se Hvorfor er det så vanskelig å gå å legge seg

Les også: Jeg vil ikke stå opp, jeg vil ikke legge meg!

Jeg har jo i likhet med alle andre en vekkeklokke eller alarmfunksjon på mobilen min. Men jeg har en lei tendens til å bare trykke på slumreknappen og sove videre. Derfor har jeg funnet frem til 3 forskjellige alarmapper som har en del tilleggsfunksjoner. En av disse bør definitivt få meg opp om morgenen! Diss 3 alarmappene skal jeg nå teste.

Road Rooster pro eller GPS wake up call

Jeg tar av og til tog eller buss om morgenen. Da prøver jeg å få lagt inn litt søvn ettersom jg alltid er forferdelig trøtt om morgenen. Som regel er det bråkete til at jeg sovner, men hvis jeg først gjøre det, så kan du være sikker på at jeg ikke våkner før jeg har passert stoppet jeg skal av på. Derfor tenkte jeg at jeg skulle teste denne appen. Road Rooster pro eller GPS wake up call vekker deg nemlig på en angitt posisjon!

Med denne appen skal jeg altså kunne bestemme at jeg for eksempel vil bli vekket 500 meter fra det stoppet jeg skal av på. Kanskje litt tidligere enn det vil være lurt. Dette skal hvert fall testets. Grunne til at jeg har oppgitt to apper, er at disse har tilsvarende funksjon. Den ene er for ios og den andre for android.apps1

Road Rooster pro i Google play

GPS wake up call i App Store

Alarmy

Med denne alarmappen kan jeg ikke bare trykke på slumreknappen. For å få den til å slå seg av, må jeg ta et bilde av noe jeg har bestemt på forhånd. Jeg drikker kaffe om morgenen, så det kan for eksempel være et bilde av kaffemaskinen. Eller dersom jeg er kjempekul, kan jeg velge et motiv utendørs som for eksempel utemøblene mine på terrassen. Dersom jeg først har kommet meg opp og ut, er det vel lite sannsynlig at jeg går og legger meg igjen!

Appen har også andre muligheter. Jeg kan velge at jeg må løse et regnestykke før den slår seg av, eller at jeg må riste telefonen en viss tid.

Alarmy er gratis i Google Play, men koster kr 19,- hos App store.

Alermy i Google Play

Alarmy i App Store

 

Sleep Cycle eller Sleep as Android

Den siste appen jeg skal teste er Sleep as Android. For dere som bruker iphone heter den samme appen Sleep Cycle. Det denne appen gjør er å registrere søvnmønsteret ditt ved hjelp av mikrofonen i telefonenen. Deretter skal den kunne vekke deg på et tidspunkt du ikke sover så tungt, slik at det blir lettere å stå opp. Det vil altså si at dersom det fortsatt er 10 minutter til du egentlig skal stå opp, men du er inne i en periode med lett søvn, så velger telefonen å vekke deg. Jeg gleder meg til å se om dette fungerer!!

Sleep as Androis i Google Play

Sleep Cycle i App Store

Jeg vil komme med en oppdatering og anbefaling om et par uker når jeg har fått testet disse en stund!

Sånn er livets gang!

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

 

Legg inn en kommentar