Dropp slankingen, og kjøp en «hold in» badedrakt!

dropp7

Dette bildet viser en “hold in” badedrakt.

Dropp slankingen, for bikinisesongen er allerede i gag. Vi er inne i en ny periode med finvær, og disse dagene må benyttes fullt ut så lenge de varer. Det er gradestokken som bestemmer når vi legger bukser og yttertøy lengst inn i skapet, og finner fram sommertøyet. Vi drar på stranden når være tillater det – og det er nå!

Det er nå gutta kjører av veien. Når korte skjørt og sommerkjoler kommer på, vises plutselig lange slanke ben, smale midjer og store utringninger. Men samtidig som guttene gelder seg over dette, er det mange jenter som føler deg deprimerte. På strålende solskinnsdager er det mange som innser at de ikke er kommet i mål med den påbegynte slankekuren. Eller finværet kommer litt brått på, og man hadde regnet med at man fortsatt hadde noen uker å gjøre det på. Ikke ødelegg de fine dagene med dårlig humør. Godta at slik ble det i år, og gjør heller det beste ut av det.

dropp6

Dropp slankingen. Det er sommer! Ta deg en iskald pils i varmen!

Få litt sol på kroppen

En venninne av meg uttalte så banalt da vi var mye yngre at:

«Brunt fett er finere enn hvitt fett».

Jeg ler fortsatt av den uttalelsen, men hun hadde kanskje et poeng. Når vi har fått litt farge på kroppen, ser vi sundere og fristere ut. Dessuten føler vi oss bedre, og tilskuddet av D vitaminer gjør at vi føler oss mer opplagte. Dermed kan litt sol bidra til at det blir lettere å legge vekk de negative tankene om vårt eget utseende.

Det er lenge til neste sommer!

For å få den riktige sommerfølelsen er det viktig at vi spiser og drikker det som hører sommeren til. Vi skal spise masse is, grille, ta en utepils og drikke fargerike drinker med masse sukker. Med en så kort og variabel sommer som vi har i Norge, er dette ikke tidspunktet for å telle kalorier. Det kan vi eventuelt gjøre resten av året. Det er lenge til neste sommer, så nyt sommeren og alt den har å by på.

 

 

dripp1 dropp3

Drikk mye vann

Det eneste rådet jeg skal komme med her, er det enkleste i verden. Drikk mye vann. Om sommeren svetter vi mer, og kroppen har behov for økt tilførsel av vann for ikke å bli dehydrert. I tillegg er dette også den enkleste regelen i forhold til å regulere kortholdet noe. Drikk en halvliter vann før du spiser, så orker du mindre mat. Og dermed har du spart deg for de kaloriene.

dropp5 dropp4

dropp8

Dette bildet viser en “hold in” badedrakt

Kjøp en “hold in” badedrakt

Noe av det viktigste vi gjør om sommeren er å bade utendørs. Enten det er ved et vann eller på en strand. Mange reiser til syden for å være sikre på å få badet om sommeren. Det er dumt å sitte å se på at de andre bader med alt for mye klær på. Hvert fall hvis dette kun skyldes at man ikke vil vise seg fram i badetøy. For det første er folk generelt langt mindre opptatt av hvordan andre ser ut enn det vi tror. Så forsøk å legge vekk denne følelsen.

Dersom du likevel ikke helt klarer å legge vekk kompleksene, kan du kjøpe en «hold in» badedrakt. Det finnes badedrakter med «hold in» funksjon rundt livet. Og du kan bruke en bikinitopp under for å få ekstra «hold in» funksjon rundt brystpartiet. Dette kan være akkurat det lille du trenger for å føle deg litt bedre på stranden.

Dropp slankingen

dripp2

Dropp slankingen. Ta deg en stor is hver dag i sommer!

Så dropp slankingen for i år. Nyt sommeren, og spis og drikk det du ønsker. Her i Norge vet man aldri – det kan bli lenge til neste sommer!!

Hvis du insisterer på å fortsatte slankingen frem til ferien, kan du lese Hasteslanking – Gå ned noen kilo til sommeren!

Les også:
4 friske sommerdrinker
Utepils er et norsk fenomen

Sunn mat på grillen

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

1 comment for “Dropp slankingen, og kjøp en «hold in» badedrakt!

Legg inn en kommentar