Eventyrstien i Sandnes 2017

Program for Eventyruka 2017

Mandag 25 september – lørdag 30. september er det igjen eventyr som gjelder i Sandnes!

Eventyruka er et samarbeidsprosjekt mellom Sandnes kommune ved kulturavdelingen, Sandnes kulturskole, Vågen videregående skole, Sandnes sentrum og barnehager i Sandnes.

 

Årets program for Eventyruka.

 Torsdag 28. september kl 11

  • marsjerer ca. 700 utkledde barnehagebarn gjennom sentrum i Barnehageopptoget. De har forberedt hvert sitt eventyr med både musikk og kostymer.

 

 

Fredag 29. september kl. 18 – 20

  • er det Eventyrstien i Sandvedparken. De 400 aktørene gleder seg stort til å ta imot det store publikummet som ventes. Lysdesignen, innslagene, stemningen og alle de involverte har igjen forvandlet parken til en eventyrpark. Kl. 20.00 blir det konsert med Randi T. Egeland med band som presenterer BarneTV-slagere før og nå.

 

Lørdag 30. september kl. 11-14

  • presenteres Eventyrtorget i Langgata. Her lager Sandnes bibliotek, sammen med Kulturavdelingen aktiviteter for og med ungene. Aud Jorunn Hakestad fra Sandnes bibliotek sitter i putekroken og forteller eventyr for små bytroll.. En liten oase i handlegaten. Barn oppfordres til å kle seg ut!
  • Her vil du som publikum, aktør, frivillig eller kun nysgjerrig finne stort sett all informasjon du trenger på disse sidene. Følg med!

 

 

Eventyrstien

Eventyrsti kl. 18.00-20.00

  • Arrangørene jobber med innholdet og lover at årets publikum kan glede seg til en spennende, vakker, kanskje litt skummel og overraskende eventyrsti 2017. Elever og lærere på kulturskolen, Vågen vgs og Gand vgs jobber på spreng for å øve inn de beste innslagene til Eventyrstien.

Kl. 20.00 – 20.30: Konsert på scenen

  • Det blir i år konsert med Randi T. Egeland med band.

 

Hvor er Eventyrstien?

  • Arrangementet foregår i Sandvedparken i Sandnes mellom lekeplassen v/ Kvellurveien og den japanske hagen på andre siden av motorveibrua.

Legg inn en kommentar