FBI-serien Quantico

Nå er jeg akkurat ferdig med å se tv-serien Quantico.

HandlingAlex

Hovedpersonen er Alex Parrish. Hun er mistenkt for å ha begått det største terrorangrepet på New York
City siden 9/11.
Serien foregår i “nåtid” rundt terrorhandlingen, med flashbacks til da Alex Parrish ankom Quantico, FBI’s treningsskole som ligger i Virginia. I 20 uker igjennomgikk rekruttene knallhard trening for å bli FBI-agenter.

 

Karakterene

 

Alex Parrish

En lovende FBI-agent som blir en hovedmistenkt i et terrorangrep. Hun går i skjul for å spore opp de ansvarlige og renvaske navnet sitt.

Ryan Booth

Han har et hemmelig oppdrag, men klarer ikke gjennomføre dette når han blir forelsket i Alex.

Miranda Shaw

Hun er assisterende direktør for FBI Academy i Quantico,  og direktør for opplæringsprogram ved Quantico. Hun har en sønn som sitter i fengsel og gjennom sesongen finner vi ut hvorfor.

Nimah og Raina Amin

De er identiske tvillinger som er brakt inn i programmet av Miranda. De utgir seg for en person under navnet Nimah. Den aggressive Nimah ønsker desperat å være en spesialagent, men er ikke helt opp til den fysiske og mentale utfordringer, mens den mer religiøse Raina er bedre egnet til rollen. Vi får se utfordringene de må gjennom for å ikke avsløre at de er to personer.

Shelby Wyatt

Shelby er Alex sin beste venn i programmet. Hun er velstående og hennes familie eier et par selskaper. Shelby foreldre ble angivelig drept på 9/11, som fører henne til å bli FBI-agent, for å prøve og stoppe terrorangrep i fremtiden.

Caleb Haas

Caleb er det sorte får i familien, en familie med mange topp FBI-agenter. Han har mye å bevise når han kommer til Quantico. Caleb er like morsom som han er frustrerende. Og han elsker å håne Shelby Wyatt.

Simon Asher

Han er jødisk og har en fasitnasjon for Nimah/Raina. Han tilbrakte deler av sitt liv i Gaza. Han er flink med data og holder hodet kaldt i stressede situasjoner

Liam O’Connor

Er en erfaren FBI-agent. Han har en del hemmeligheter og på grunn av tidligere feil er han degradert til å arbeide som lærer ved FBI-akademiet i Quantico.

Natalie Vasquez

Alex sin rival i akademi. Hun er ikke fornøyd med å være på nest best og er en brutal konkurrent. Vasquez gjorde ingen forsøk på å skjule hennes åpenbare forakt og konkurranseevne ovenfor Alex fra dag én.

Oppsummering

Personlig synes jeg det blir rotete og stressende å følge med når serien hopper fram og tilbake i tid. Jeg måtte ha en pause å se på andre ting inni mellom, men har nå sett alle 22 episodene av Quantico i sesong 1. Sånn helhetsmessig likte jeg serien og kommer nok til å se sesong to. Kanskje med pauser da også 😉

Quantico Trailer

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

1 comment for “FBI-serien Quantico

Legg inn en kommentar