Fitbit Charge 2 Anbefales

Vi har tidligere anmeldt Fitbit charge HR og Fitbit Blaze. Denne gangen tar vi for oss den nye Fitbit Charge 2. Ettersom vi har vert fornøyde med Fitbit produktene vi har anmeldt så langt, hadde vi også høye forventninger til dette produktet. Fitbit har kanskje de mest populære produktene for tiden innen aktivitetsarmbånd og klokker. Og kvaliteten på produktene er veldig god.

Hva er Fitbit Charge 2?

Fitbit Charge 2 er et aktivitetsarmbånd med mange av de samme egenskapene som Fitbit Charge HR. Den største forskjellen er kanskje at displayet er blitt større og inneholder mer informasjon. I tillegg har Charge 2 fått ny og bredere reim.

fitbit1

Ved siden av å være en klokke, holder Fotbit Charge 2 oversikten over alle dine daglige aktiviteter. For eksempel teller den hvor mange skritt og trapper du går hver dag. I tillegg har den en pulsmåler som måler pulsen din til enhver tid. Den registrerer også søvnmønsteret ditt. Oversikten over denne informasjonen får du i Fitbit sin app, som du laster ned på telefon eller nettbrett.

Brukervennlig

Både aktivitetsarmbåndet og appen fra Fitbit er svært brukervennlige. Det er en knapp på siden av armbåndet som du kan trykke frem de ulike menyvalgene med. Og ved hjelp av berørings-skjermen kan du hente frem flere alternativer under de ulike valgene. Eksempelvis kan du trykke frem pulsen, og deretter tappe på skjermen for å se hva hvilepulsen din er.

Appen som du bruker til synkronisering mot telefon eller nettbrett, er kjent for å være den beste på markedet. Denne er også svært brukervennlig og oversiktlig.

fitbit3

Pirs

Veiledende pris på dette produktet er rundt kr 1 600.-. Vi synes dette er en overkommelig pris for et godt produkt som holder høy kvalitet.

Batteritid og lader

Når det gjelder batteri og lader, er dette tilsvarende de tidligere Fitbit produktene. Du må regne med at du må lade Fitbit Charge 2 etter ca 5 dager brud. Sammenlignet med andre tilsvarende produkter er batteritiden helt ok. Metoden for lading av armbåndet er også den samme som før. Det vil si at du må ta selve skjermen ut av armbåndet, og sette denne inn i en medfølgende lader. Vi forstår ikke helt hvorfor Fitbit stadig velger denne løsningen fremfor å bruker mikro USE, slik som de fleste andre prdukter bruker i dag. Det ville ha vert enklere.

fitbit2

Oppsummering

Alt i alt synes vi at Fitbit nok en gang har laget et godt gjennomført og stilig produkt. Pulsmåleren er stabil og god, og batteritiden er også bra. Som vanlig har Fitbit lagt vekt på brukervennlighet, og det synes vi er kjempeflott. Vi har ikke annet å utsette på dette produktet enn den litt tungvinte måten å lade batteriet på. Likevel anbefaler vi så gjerne Fitbit Charge 2 til våre lesere. Produktet er også anbefalt av Tek.no.

Les også våre anbefalinger av:

Fitbit Charge HR
Fitbit Blaze

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

1 comment for “Fitbit Charge 2 Anbefales

Legg inn en kommentar