Fitbit Flex gjør jobben

Vi har tidligere testet flere av fitbit sine aktivitetsklokker og armbånd, og har vert godt fornøyd med produktene. Fitbit Flex er et armbånd som ikke har en klokke slik de andre modellene har hatt. Fitbit Flex har 5 lys som vier ditt aktivitetsnivå. De faktiske tallene må du inn i appen og sjekke. Denne modellen passer fint for deg som vil måle aktiviteten din, og som ikke noe i mot å sjekke tallene på mobilen.

Måler aktivitet og søvn

Først og fremst måler fitbit flex den daglige aktiviteten din. Det vil si hvor mange skitt du går, hvor mange trapper du har gått, hvor mange kalorier du har forbrent og hvor mange aktive minutter du har hver dag. I tillegg måler den søvnmønsteret ditt, og du kan også bruke den som alarm for å vekke deg om morgenen. Søvnmålingene er kanskje ikke halt nøyaktige, men de gir en god indikator. I tillegg er den vannavstøtende, slik at du kan bruke den når du går, jogger eller sykler i regnvær.

Synk mot fitbit appenfitbit flex

Det er inne ifitbit appen alt skjer. Det er enkelt å registrere en konto, og å komme i gang med å bruke appen. Appen er også brukervennlig. Her får du enkelt tilgang til en oversikt over alle målingene dine, og alle registrerte målinger blir lagret som historikk slik at du kan følge din egen utvikling.

 

Venner og konkurranser

Med denne appen kan du også legge til venner og delta i konkurranser. Venner legger du vil med facebook eller epostadresse. Vennene må også ha en fitbit konto. Du kan konkurrere med vennene dine i morsomme konkurranser. Du kan også sette opp individuelle konkurranser for deg selv og din egen motivasjon.

fitbit flex 2

Fitbit flex gjør jobben

Fitbit flex er en enkel fitbit modell, som har alt det essensielle. Du er helt med i fitbit gjengen med dette armbåndet. Fitbit flex foretar de samme målingene som de dyrere modellene, men har ikke klokke og alle de andre ekstra funksjonene i selve armbåndet som de dyrere modellene har.

Vi konkluderer med at fitbit flex gjør jobben. Så dersom du er en enkel sjel, kan du godt gå for en enkel løsning med fitbit flex.

Best pris

Vi har hentet de tre beste prisene fra prisjakt

SIBA   Fri Frakt
Alltid Nettpris i Butikk
30 dagers åpent kjøp
(899 omtaler) 499,- 499,- Til butikken
Proshop.no Proshop.no i Avdrag, faktura, kortbetaling
Rask levering, stort utvalg
God service, sikker betaling
(3228 omtaler) 499,- 618,- Til butikken
G Sport G Sport i 100% fornøydgaranti
Fri retur og bytte
Fri frakt ved kjøp over 10
(13 omtaler) 599,- Til butikken

Les også våre vurderinger av:

Fitbit Charge HR
Fitbit Charge HR 2
Fitbit Blaze

1 comment for “Fitbit Flex gjør jobben

Legg inn en kommentar