Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen

I dag har filmen Flaskepost fra P norgespremiere på kino. Flaskepost fra P er basert på en av Jussi Adle-Olsens bestselgende krimbøker. Boka er nummer tre i krimserien om Avdeling Q.

 

Avdeling Q

 

I den nyopprettede Avdeling Q jobber Carl Mørck, Hafez el-Assad og (fra bok 2) Rose Knudsen. Her jobber de med foreldede saker av særlig alvorlig karakter.

I hver bok handler det om en ny sak. Bøkene som har kommet ut til nå:

  1. Kvinnen i buret (2006)
  2. Fasandreperne (2008)
  3. Flaskepost fra P (2009)
  4. Journal 64 (2012)
  5. Marco-effekten (2013)
  6. Den grenseløse (2014)

flaskepostp_0

Flaskepost fra P – filmen

Carl Mørck får overlevert en flaskepost, som nesten er uleselig. Men etter hvert som han, Assad og Rose klarer å tyde mer og mer av flaskeposten, går det opp for dem at dette ikke er guttestreker men omhandler to gutter som ble kidnappet en gang på 90-tallet. Hvem er disse guttene? Og hvorfor har ingen meldt dem savnet?

Carl og Assad trekkes inn i kidnapperens nett, og etter hvert går det opp for dem at etter alle disse årene er han fortsatt er aktiv og har kidnappet nye offer. Tiden holder på å renne fra dem og marerittet tar ikke slutt.

 

Jeg har selv lest bøkene og synes de er utrolig spennende og godt skrevet. Kan absolutt anbefale disse. Nå gleder jeg meg til filmen. Denne må jeg på kino å se.

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

Legg inn en kommentar