Fredagsvisten: Noe spesielt

En eldre, hvithåret herre kom inn i en gullsmedbutikk på en fredagskveld med en vakker ung kvinne ved sin side. Han fortalte gullsmeden at han så etter en spesiell ring til kjæresten sin.

gold digger

Gullsmeden så over utvalget sitt og kom tilbake med en ring til 25 000 kroner. Gamlingen svarte: ”Jeg tror ikke du forstår helt. Jeg skal ha noe VELDIG spesielt.” Gullsmeden gikk til spesialutvalget og fant frem en ring for 100 000 kroner.

diamantring-i-14karat-vitt-gull

Den unge kvinnens øyne funklet som diamanter og kroppen hennes begynte å skjelve av spenning. Den gamle herren så dette og sa: ”Vi tar den.”

Gullsmeden lurte på hvordan mannen skulle betale, og mannen svarte ved hjelp av en sjekk. ”Jeg vet at sjekken må autoriseres, så jeg skriver den nå og så kan du ringe banken på mandag for å se at sjekken er godkjent. Så henter jeg ringen på mandag kveld.”

Mandag morgen ringte en veldig arg gullsmed til den eldre herren. ”Det finnes ingen penger på den kontoen.”

”Jeg vet det,” sa den gamle, ”men kan du tenke deg helgen jeg har hatt?”

 

god_helg

1 comment for “Fredagsvisten: Noe spesielt

Legg inn en kommentar