Full uenighet i LivetsGang

Personene Janne & Jenny

Vi er to venninner som driver denne bloggen, LivetsGang. Og som personer er vi ganske så forskjellige. Janne er mer utadvendt, ikke redd for å si sine meninger og jeg tror aldri hun har tapt en diskusjon i hele sitt liv. Jeg, Jenny, er gjerne med på en diskusjon, men er kanskje ikke så velformulert som Janne.

drakamp

Planlegging

Janne tar også livet mer som det kommer, mens jeg planlegger og tilrettelegger.

Når jeg og Janne skulle på tur til NYC hadde jeg alle papirene (pass, flybilletter, hotellreservasjon, utflukter) øverst i sekken i en mappe, mens Janne stod ved innsjekkingsskranken og rotet gjennom vesken sin etter passet.


Mat

Jeg er opptatt av trening og hvilken mat jeg putter i kroppen. Janne spiser skoleboller til frokost og sjokolade til lunsj – og er fortsatt tynn som en flis.

Og siden vi to er forskjeller, så kommer det nok til å skje flere ganger det som skjedde i går.
Som dere kanskje fikk med dere i går, kjære lesere, så publiserte vi begge et innlegg om hvordan få kroppen klar til bikinisesongen.


Innlegg

I mitt ”Hasteslanking – gå ned noen kilo til sommeren” forteller jeg hvordan du, ved å legge om kosten, enda rekker å ta av noen kilo til bikinisesongen om du ønsker det.

Mens Janne sin løsning til bikinisesongen er ”Dropp slankingen, og kjøp ”hold in” badedrakt!”

right

Her viser det igjen hvor forskjellige vi er.

Mens jeg skriver dette innlegget sitter jeg å ler. For uansett hvor forskjellige vi er, så er vi veldig gode venninner.
Og etter at vi startet bloggen, LivetsGang, så har vi funnet på så mye gøy sammen. Jeg tror vi begge har beveget oss utenfor vår komfortsone og vært med på, og truffet mennesker vi ellers ikke hadde gjort/truffet.

 

Dagens frokost

Bare for å dobbeltsjekke måtte jeg ta en telefon til Janne, som hørtes noe forfjamset ut når jeg spurte hva hun hadde spist til frokost.
Frokosten (min) til Jenny i dag var en skål med havregryn mens Janne har spist to sjokoladeboller sammen med en kopp kaffe.

sjokoladeboller

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

1 comment for “Full uenighet i LivetsGang

Legg inn en kommentar