Gladmaten 2017: 19. – 22. juli

Gladmaten er Norges største matfestival, med rundt 250.000 besøkende over fire dager. Midt i Vågen i Stavanger finner du norsk gårdsmat sammen med street food og internasjonale matkonsepter, og du kan spise deg gjennom små Gladmatretter fra hele verden. På hovedscenen på Torget er det kokkeshow, konserter og matdemoer til inspirasjon og ettertanke. I 2017 arrangeres festivalen for 19. gang.

Gladmat viser frem nisjeprodukter, gode råvarer og det siste innen trender. Her finner du noe for enhver smak, bokstavelig talt. Under festivalen finner du et tettpakket program med matkurs for barn og en rekke arrangementer hos restaurantene i Vågen. Velbekomme!

Matopplevelser

Her kan du velge og vrake mellom ulike matopplevelser. Du kan smake både små og større matretter. Om du holder deg til de små rettene til 30,-, kan du smake på en hel rekke herligheter.

Både store og små kan melde seg på matkurs, og på scenen er det kokkeshow med noen av landets beste kokker.

Åpningstider

Onsdag – fredag: 12:00 – 21:00 (24:00)
Lørdag: 11:00 – 21:00 (24:00)

Vi er klar for Gladmaten 2017

Det er bare til å glede seg. Det er alltid liv og røre i Stavanger under gladmaten. Folk koser seg, og du kan oppleve allsang og musikk på utepubene. Vi håper selvfølgelig at værgudene er med oss. Da blir alt så mye kjekkere.Legg turen til Stavanger og opplev Gladmaten fra onsdag 19. til lørdag 22. juli.

Lurer du på noe, sjekke hjemmesiden til Gladmat.

Les også

Legg inn en kommentar