Goggen – Stavangers store trubadur!

Dette er Goggen

Goggen (Ingve Gottschalksen) er en godt kjent trubadur i Stavanger. Han er ekspert på god stemning goggen1og allsang med sitt store repertoar av sanger, og sin tilstedeværelse blant publikum. Han bor på øya Hundvåg utenfor Stavanger, og er glad i sjøen. Han har sin egen båt, som han bruker mye tid på.

Historikk

Allerede som 14 åring startet han bandet “Ziddis”. Senere ble han populær med duoen “Pompel og Pilt”. De senere årene har han spilt alene. Han opptrer på en rekke arrangementer, hvor han er kjent for å lage liv, allsang og god stemning.

Kommende Events

Den store teltfesten på Hjelmeland

Lørdag 21. mai arrangeres sommerens store teltfest på Hjelmeland. Etter tusenvis av spillejobber drar Goggen på sommerturne med eget partytelt! På Hjelmeland stiller han sammen med den svenske artisten, Peter Nordberg. Før han selv finner fram gitaren og drar i gang “På grensen til allsang”. Festen er åpen for alle, og starter kl 18.00. Det er 20 års aldersgrense. Dersom du befinner deg i området, kan dette absolutt være et arrangement å sette av kvelden til.

For mer informasjon om arrangementet, kan du besøke deres facebooksider.

Billetter kan du få tak i her

Det blir også arrangert teltfest på:
Skalldyrtreffen Hidra 25. juni
Grand Hotell Flekkefjord 16. juli

Herlige Vaulen

For tredje året på rad spiller Goggen på festivalen Herlige Vaulen. Herlige Vaulen arrangeres på goggen2Vaulen badeplass i Stavanger, og arrangementet er blitt en stor suksess. I år er datoen satt til 4 juni. Herlige Vaulen byr på utendørs allsang ved vannkanten. Nytt i år er at de setter opp telt over hele badeplassen i tilfelle vi får samme sure været som i fjor.
Den største attraksjonen i år er Stavangergutten Kristian Valen. I tillegg kommer artistene Ingenting, Ole Alexander Mæland, Tommy Fredvang, Kjartan Salvesen, Glenn Lyse, Toni Gundersen og Tone Salomonsen.

For mer informasjon kan du besøke Herlige Vaulens facebookside eller hjemmeside.

Billetter kan du få tak i her.

 

God stemning og stormende jubel

Det blir alltid god stemning, mye allsang og stormende applaus når Goggen spiller. Enten det er på den lokale puben eller på et større arrangement, har Goggen en egen evne til å få med seg publikum. Det ser ut til at han registrerer hvem publikum er, og velger sanger som er ment å treffe dem som er til stede. Han kommuniserer også med sitt publikum, noe som gir konserten et mer personlig preg.

FB_IMG_1463730673703

Musikken

Goggen spiller Cowerlåter, og han har et stor repertoar. Han kan alle de gamle gode, men også overraskende mange nye sanger. Mange trubadurer lager seg en rutine som de kjører seg litt fast i. Men Goggen ser ut til å være fokusert på å fornye og forbedre sitt repertoar, noe han skal ha skryt for.

Det blir aldri kjedelig når Goggen spiller, og publikum kommer gjerne tilbake for å høre på ham flere ganger. Han har til og med sin egen lokale «fanklubb» som reiser rundt, og møter opp på nesten hver eneste konsert han spiller!

 

Slik låter det!

Se denne flotte filmen fra Krabbefestival i 2015. Og ikke minst føl stemningen. Herlig!

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

2 comments for “Goggen – Stavangers store trubadur!

Legg inn en kommentar