Hårsår nazifrisør fra Bryne

Merete Hodne tapte søksmålet mot Løgnaslaget for å ha kalt henne “nazifrisør”.

I revyen «Løgnasevangeliet» synger Løgnaslaget om «en hårsår frisør fra Bryne» der betegnelsen «nazifrisør» blir brukt flere ganger. Merete Hodne gikk til retten for å få fjernet dette uttrykket, men tapte dette søksmålet i begynnelsen av mars.

Løgnaslaget har hittil spilt revyen nesten 60 ganger, og 25.000 har sett forestillingen. Selv om frisøren ikke fikk rettens medhold, måtte partene betale hver sine sakskostnader.

Løgnaslaget representertes av advokat Brynjar Meling.

– Kjennelsen er en viktig seier for ytringsfriheten og en viktig seier for humorister. Løgnaslaget har valgt å møte angrepet fra Hodne med humor uten at det betyr at de ikke har tatt angrepet på alvor.

image

Ærekrenkelse

Nå stevner hun Per Inge Torkelsen, Dag Schreiner og Rune Andersen i Løgnaslaget for ærekrenkelse.

I stevningen krever hun oppreisningserstatning fordi hun er beskyldt for å være «nazi», skriver Stavanger Aftenblad.

– Jødevitser er helt utdatert og bare skammelig og ekkelt. Løgnaslaget opptrådte svært usmakelig ved å ta på seg fangeluer i retten. Jødene måtte bruke slike i konsentrasjonsleirene under siste verdenskrig, der hundretusener ble gasset i hjel, sier Hodnes nye advokat, Per Danielsen.

Revynummeret  “hårsår frisøren fra Bryne” kan du se nederst i saken til TV2

Les også

1 comment for “Hårsår nazifrisør fra Bryne

  1. PerIngeMøkkasekkTorkelsen
    12. januar 2018 at 12:27

    Det er for jævlig at disse klovnene kan henge ut folk og slippe unna med det. Nå har vi fått klar beskjed fra retten; det er helt i orden å kalle folk nazi. Det er lovlig og akseptabelt.

    Jeg regner med at det da er lov å kalle Per Inge Torkelsen, Dag Schreiner og Rune Andersen en gjeng møkkasekker. Per Inge var Norges riksklovn i flere år, han var ikke morsom da og han har ikke blitt noe bedre med årene. Inavlede møkkasekker passer bedre. For en gjeng med idioter. Og folk betaler for å se disse toskene prøve å være morsomme? Nazifrisør fra Bryne, åh herregud så morsomt, høy kvalitet på den humoren der ja. Sist jeg hørte noe lignende var i 3. klasse på barneskolen.

Legg inn en kommentar