Hater – den nye datingappen

Møt noen som hater de samme tingene.

Den første datingappen som matcher folk på ting de hater.

Hater..

Hater er den nye appen som er basert på å matche folk som hater de samme tingene. Du skal altså finne en du liker, ved å fortelle hva du virkelig hater.

For eksempel kan felles hat være
«folk som går sakte»
«når man må betale ekstra for guacamole»
«presidentvalget i USA»

Haters

Men appen lar deg ikke bare hate ting – det er bare ett av fire alternativer. Du kan også elske ting ved å sveipe opp, mislike ting ved å sveipe til venstre, eller like ting ved å sveipe til høyre. Ved å hate ting sveiper du ned på skjermen når et ord dukker opp.

På denne måten bygger appen opp et ganske godt bilde av hva du liker, misliker, elsker og hater, og prøver å matche deg opp med andre brukere med tilsvarende preferanser.

Les også: Er Tinder en ONE NIGHT STAND app?

Finnes kun til iOS

For å bruke den må du foreløpig ha både Facebook og – ikke minst – en epletelefon, ettersom appen kun er utgitt til iOS så langt (noe å hate allerede der?). En Android-versjon skal imidlertid være på vei.

Hat

Skaperen bak, komikeren Brendan Alper, skal for øvrig ha fått idéen til appen gjennom en sketsj. Han fikk imidlertid lyst til å videreutvikle prosjektet til et fullblods produkt da han leste en studie som konkluderte med at par som hater det samme også nyter godt av tettere bånd.

Legg inn en kommentar