Den siste filmen om Jason Bourne

Jason Bourne, den tidligere CIA-agenten, blir etter syv år på flukt tvunget ut i dagslyset igjen.

Jason Bourne, som nå husker hvem han virkelig er, forsøker å avdekke skjulte sannheter om sin fortid.

jason bourne

Filmene

The Bourne Identity

Jason Bourne (Matt Damon) er funnet flytende i Middelhavet med to skuddsår i ryggen og en enhet, med nummeret til en sveitsisk safe, kirurgisk implementert i hoften.

Da båten kommer til havn reiser Bourne til Zurich for å finne ut hva som skjuler seg i bankboksen.

I banken oppdager Bourne at han blir forfulgt av politiet. Han greier å riste dem av seg, og møter på Marie Helena Kreytz. Han betaler henne 20 000 dollar for å kjøre ham til Paris, hvor han fortsetter jakten på sin identitet.

The Bourne Supremacy

Jason Bourne lider fortsatt av hukommelsestap, men forsøker å legge agenttiden bak seg. Han har flyktet til en liten landsby sammen med kjæresten Marie. Men CIA fortsetter jakter på ham, som resulterer i Maries død. Jason bestemmer seg for å ta hevn ved å jakte på de som er ansvarlige for hennes død og hans glemte fortid.

The Bourne Ultimatum

Alt han vil er å forsvinne. Istedenfor er nå Jason Bourne jaktet på av folkene som gjorde ham til den han er. Han har mistet hukommelsen og kvinnen han elsket, så han kan ikke stoppes av kuler eller snikskyttere. Bourne har bare et mål: å gå tilbake til begynnelsen og finne ut hvem han var.

The Bourne Legacy

En Jason Bourne film, uten Jason Bourne.
Etter at Jason Bourne ødela operasjon Blackbriar, bestemmer CIA seg for å kjøre noen av sine andre hemmelige prosjekter. Noe som inkluderer å drepe feltagenter. Imidlertid unnslipper agenten Aaron Cross(spilt av Jeremy Renner) døden, og får hjelp av Marta Shearling (spilt av Rachel Weisz) til å eksponere CIAs kriminelle handlinger en gang for alle.

Jason Bourne

Jason Bourne kommer på kino 29. juli 2016.

I følge VG, har Matt Damon bare 25 replikker i den nye filmen.

Du finner også skuespillerne Alicia Vikander, Vincent Cassel, Julia Stiles og Tommy Lee Jones i Jason Bourne, den femte og siste filmen.

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

Legg inn en kommentar