Justin Bieber kommer til Forus travbane i Stavanger

Det blir den største konserten i Rogaland noen sinne! Verdensstjernen Justin Bieber kommer til Stavanger 7 juni 2017, og Forus travbane skal for første gang benyttes som konsertarena.

Denne konserten vil virkelig sette Stavanger på konsert-kartet. Og Forus travbane med plass til 36 000 publikummere,  gir Stavanger nye muligheter for å ta i mot store artister.

Arrangørenes spådommer

  • Det er vel det største som har skjedd siden Jesus gikk på vannet, sier arrangør Per Vervik, og ler godt i følge Aftenbladet
  • Dette er ikke bare gøy, det er kjempespennende!, sier arrangør Øivind Ekeland i en pressemelding.
  • Bieber er der oppe med Bruce Springsteen og de aller største. Bieber har en enorm aura, et vanvittig show og etterhvert låter som kommer til å gjøre dette til en fantastisk kveld. Produksjonen er så stor at vi ikke kan ha den på Viking Stadion. Vi har aldri vært i nærheten av denne størrelsen, sier Vervik til Aftenbladet Han tror 36.000 billetter vil få bein å gå på.

justin2

Den store sommerfesten

Konserten blir en del av festivalen «Den Store Sommerfesten». Det vil si at det komme flere artister denne dagen, men Justin Bieber blir selvsat hovedattraksjonen. Alt er ikke klarlagt enda, men det er kjent at Justin Bieber får selskap av Martin Garrix, en av verdens største DJ-er. Nederlenderen rangeres helt på topp i det siste nummeret av DJ Magazine. Utover natten vil det bli arrangert klubbkonserter på flere av utestedene i Stavanger. Tungevaag & Raaban, Travelle, Tom Boye, Anders Søgård og Myxe skal holde gangen utover natten.

justin1

Første gang i Norge utenfor Oslo

Justin Bieber har holdt konsert i Norge før, men da bare i Oslo området. Billettene til hans siste konsert i Telenor Arena ble utsolgt på 10 minutter. Publikum var storfornøyde, og mange jaktet etter å få et glimt av kjendisen i Oslos gater.

Eneste Justin Bieber konsert i Skandinavia

Justin Bieber skal på denne turneen holde 12 konserter, og konserten i Stavanger blir den eneste i Skandinavia. Konserten vil derfor bli av nasjonal interesse, og Stavanger forbereder seg på storinnrykk.

justin3

Følg med og sikre deg billetter til årets store sommerfest i Stavanger!

Les også: Justin Bieber

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                Følg oss

Les også

Legg inn en kommentar