Kristian Valen – Åsted Valen

15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker! Nå er han endelig tilbake i Norge – og det med et nytt show!

19. og 20. oktober er Kristian klar for sitt første besøk i Sandnes siden 2012 da premieren på “Fra Hillevåg til Hollywood” hadde premiere nettopp her.

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter “Åsted Norge” og at “Gutta på tur” i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene.

 

Les også: Valen var det store trekkplasteret til Herlige Vaulen i 2016

Åsted Valen

I “Åsted Valen” blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer – som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist…

“Åsted Valen” er hans første nye show siden 2012. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med “originalen” – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen…. Med Kristian på scenen får publikum et helaftens show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

 

Kilde: Sandnes Kulturhus

Legg inn en kommentar