I kveld er det førpremiere på Drømmeland

Give & Receive arrangerer førpremiere av dokumentaren «Drømmeland»

Give & Receive arrangerer på Clarion Hotel Energy, en eksklusiv førpremiere av dokumentaren «Drømmeland» som er produsert av Vinterfilm.

“Vi kobler sammen film, musikk og mennesker og er stolte av å kunne invitere dere til en kveld fylt med latter, tårer og god underholdning”, skriver de på Facebook-eventen.

Drømmeland vises på tv

Dokumentaren har tv-premiere 20. april på kanal FEM, men i dag har du mulighet til å bli med på en lukket eksklusiv førpremiere og festaften på Clarion Hotel Energy.

Drømmeland

Drømmeland er en sterk historie om Cechell Oftedal (28) sin fortid som tidligere gatebarn i Manila, Filippinene. Cechell kom til Norge som 14 åring og er i dag en suksessrik kvinne, butikksjef og driver egen veldedighetsorganisasjon. I dokumentarfilmen følger vi Cechell på en reise tilbake til slummen hvor hun vokste opp, og hennes hverdag hjemme i Norge og det arbeidet hun driver i dag.


Afterparty

Vi lover en kveld full av god underholdning og opptredener av flere nasjonale og lokale artister som Sirius, Tommy Fredvang, Tone Salomonsen med flere. Dansegruppen So`Fly kommer også og skal ha et forrykende danseshow for oss. Etter filmvisningen rigger vi om til afterparty med hyggelige priser i baren og livemusikk fra Sumix.


Program:

18.30 : Dørene åpner.

19.00 – 21:30 : Velkommen, visning av dokumentar og underholdning.

21.30: Afterparty på Clarion Hotel Energy (åpent for publikum)

16601882_1415913021794653_5602122976520766208_o

Billetter

Pris 299,- pr billett (18 års aldersgrense pga servering)
Sikre deg billett her: http://bit.do/drommeland

* Overskudd går uavkortet til veldedig formål på Filippinene

VELKOMMEN!

Legg inn en kommentar