Landsbyfesten 2018

Noen av Rogalands største artister tar turen til Landsbyfesten i år

Landsbyfesten finner du på Randagberg 5. mai 2018.

I år stiller Vestlandsfanden, Ingenting & Morten Abel.

Morten Abel

Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits kommer Morten Abel til Landsbyfesten. Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det kommende albumet, ”Evig din”, som ventes på nyåret.

Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel. Med hits som “Be My Lover”, “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.

Fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er Morten Abel en levende legende i musikkbransjen.

Ingenting

Ingenting kommer til Landsbyfesten.

Ingenting fra Sandnes albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockinstitusjon. Rockebands av dette formatet finnes ganske enkelt ikke lenger, verken lokalt eller nasjonalt. Dette er bandet som har lært regionens unge menn å banne. Ingenting sier selv at første gang de spilte på Folken i Stavanger var “en studie i hvor fulle det går an å være på en scene”.

Les også: Ingenting igjennom 25 år

Ingenting er et fengende og voldsomt velspillende liveband, og med slagere som “Liden”, “HIV positiv”, “Gje faen i det” og “Salg i dag” snakker vi garantert allsang og hæla i taket.

Vestlandsfanden

Reidar Brendeland er en av Norges beste og fineste låtskrivere. ”Plukka plommer i Hardanger” og ”For livets glade gutter går solen aldri ned” er bare to av mange hundre låter skrevet av Reidar Brendeland. Mange av disse sangene er blitt folkeeie.

Reidar Brendeland skriver viser om og for gutta på golvet, damene bak disken, snekkeren, bilmekanikeren og de som holder hjulene i gang

Når folk-rockebandet Vestlandsfanden kommer dundrende langs veien med følget sitt er det bare å låse dørene – eller hive seg med på moroa. Med sitt ekstremt smittende humør og svingende folkerock risikerer du å havne ut på golvet og opp på bordet før du har fått sukk for deg.

Med Reidar Brendeland i front er dette et av Norges beste og mest underholdene folk-rockeband. Med over 3000 spillejobber i bagasjen og 16 album utgivelser er bandet klar for sitt 37 spilleår. Det er enestående i norsk underholdningsbransje.

Les også: Vestlandsfanden snart ute med sitt 17. album

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien siden 1979 og brøytet vei for en rekke beslektede band. Vestlandsfanden er et fullblods folk-rockeband som blåser de fleste andre rockeband av banen allerede i første sving. Når bandet kommer til oppløpet er de fleste konkurrenter enten forsvunnet i røyken eller gått i garderoben.

 

Kjøp billetter til Landsbyfesten her

Sitteplasser ved bord.
Dørene åpnes kl.19:00.
18 års aldersgrense
Ingen rabatt for ledsager
Kiosk, Mat, øl/vin

Legg inn en kommentar