Ny chips: Maarud Holiday Potetgull

20160416_165709På lørdag var jeg innom Rema og handlet. Her hadde de en ny chips som jeg ikke hadde sett før på halv pris.
Maarud Holiday potetgull. Lovnaden på posen var “Dipmix Holiday nå som egen smak på potetgull”. Herlig! Tenk en egen chips som smaker som chips og dipp på en gang! Den måtte jeg selvfølgelig prøve.

Det er så godt med chips og holidaydip! Du blander ut posen med dipmix med en boks med rømme. Vil du gjøre det litt sunnere, kan du blande den i kesam. Og så kan du bruke hvilken som helst chips. Alle er gode med dip. Til og med grønnsaker, som gulrøtter, agurk, selleri, blomkål, brokkoli ect. er godt å dippe.

Forventingene til chipen var stor. Jeg gledet meg til å smake, og kunne ikke holde meg. Jeg åpnet posen med en gang jeg kom hjem. Men nedturen ble lang og bratt.
Når jeg åpnet posen så kom samme lukta som når du åpner dippen. Men når du blander dippen i rømme eller kesman, så smaker den himmelsk. Men chipsen … den smakte akkurat som lukten. Tenk deg at du skal spise pulveret i dipmixen uten å blandet det ut. Vel, slik smakte chipsen.

Kanskje det var derfor de solgte den for halv pris på Rema?20160416_165653

Sånn er livets gang!

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

Legg inn en kommentar