Marco Nymark – rapperen Mr. Marco

Mr. Marco, eller Marco Nymark som han egentlig heter, gjør sjelden intervjuer. Men LivetsGang, Janne & Jenny, er så heldige at vi har fått et intervju med rapperen.

Oppveksten

Marco ble født 7. februar 1980 i Guatemala City som gatebarn, og ble i 1984 adoptert til Nordland i Nord-Norge.

Musikken

Marco startet med musikken allerede som 12 åring, men det var i midten av 20 årene at han fant ut at 13055251_862946620503251_818441794361243887_odette ville han leve av og ble mer seriøs. Han ville formidle tanker og dele fra livet sitt med folk som ville høre.

I 2005 tok han utdannelsen Lyd & Musikkproduksjon og 2007 starter han Westbeat Records. Han var også manager for Siri Stray i 2009/2010.

Det hele begynte med at Mr. Marco spilte inn en låt i et studio utenfor Horten. Produsentene likte det de hørte og dette førte til musikksamarbeid de neste årene.

Marco er stolt av låtene sine og omtaler de som barna sine. I tekstene deler han ting fra livet sitt, blant annet at han har slitt med sosial angst, alkohol og rus. Han har også lært den harde veien at det ikke er lurt å skrive om eksdamer.

Han setter ikke musikken sin i bås og lager det han føler for der og da. Budskapet varierer ut i fra hvor han befinner seg i livet.

Her er en av hans mest populære sanger, Hverdagsliv

Marco

Privat liker Marco å sitte på kafè, se filmer, lage mat og trene. Han hører ofte på musikk, men favorittene er 2 Pac og 50 cent.

Framtidsplaner

Hans siste prosjekt er filmen “This is my story”. Dette vil bli en dokumentar hvor vi får et innblikk i livet til Mr. Marco. Om musikken, drømmen, vennskap, intervjuer og mer. Relasedatoen er ikke klar, men den er forventet i slutten av året. Vi gleder oss, og håper å kunne komme med et nytt intvervju med Mr. Marco i forbindlese med utgivelsen av filmen.

westbeat

Tusen takk Mr. Marco, for at du lot deg intervjue av bloggerene Janne & JennyLivetsGang.

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

 

1 comment for “Marco Nymark – rapperen Mr. Marco

  1. 19. mai 2016 at 11:26

    Lite innsyn til å være ett intervju. Kunne like gjerne droppet det.

Legg inn en kommentar