Mods på Viking Stadion – konsertinfo

Mods StadionFest
Viking Stadion
16 og 17 juni 2017

Mods StadionFest blir en forrykende 6 timer lang feiring av populærmusikkhistorien fra Rogaland! Festen starter på scenen rundt klokken 17.00 og avsluttes med Mods og Morten Abel i spissen. Vi lover en av de heftigste, om ikke den aller heftigste og største produksjonene byen har sett, og vi lover alle de kjente og kjære Mods-låtene fansen husker og elsker
Under følger viktig info om arrangementet. Vi ønsker at alle skal kose seg og ha det bra på konsertene på Viking Stadion, og denne informasjonen vil forhåpentligvis bidra til at alle får en fantastisk dag.

Adkomst:

Det er få muligheter for parkering med privatbiler i området rundt stadion. Vi anbefaler absolutt kollektivtransport til Viking Stadion. Det vil også bli gjort endringer i infrastrukturen rundt Stadion konsertdagene i form av stengte kjørefelt og omdirigeringer per skilt.

NSB har gjort et kjempeløft for transportmulighetene denne helgen ved å sette opp ekstraavganger til/fra Stadion. De øker kapasiteten med over 11.000 seter/dag, og vil gå kontinuerlig fra Stadion etter konsert. Se ellers appen til NSB og Reiseplanleggeren på www.nsb.no for info om avganger

 

Det settes også opp båt fra Vågen i Stavanger lørdag 17. Juni. Denne har avgang fra Vågen kl 16.15 og koster 300,- t/r. Billetter selges på www.ticketmaster.no

Innganger:

Det er totalt 6 innganger på Stadion. Hovedinngangen er Maratonporten i nordøstre hjørne. Det er 2 innganger til de som har Golden Circle-billett, en på hver langside. Det er også markerte innganger til de ulike feltene og tribunene. Det skal skiltes tilstrekkelig og servicepersonell har oversikt og info om tvil.
NB – på konserten fredag brukes KUN Maratonporten som inngang for samtlige publikum

For raskt å komme deg inn på Stadion – ha billetten klar til kontroll!
Kom tidlig! Unngå kø!

 

Hva kan du ta med:

Vi ser aller helst at du kun tar med deg selv og godt humør. Det er dessverre ikke anledning å ta med seg objekter inn på stadion, herunder stoler, krakker, paraplyer, flasker, selfiestenger (og andre gjenstander som kan oppfattes som farlige i f.eks en rømningssituasjon).

Vi har fått spørsmål fra en del publikum om det gjøres ekstraordinære sikkerhetstiltak som følge av hendelser på store arrangementer i Europa de siste måneder. Til det svarer vi at vi har et veldig godt og tett samarbeid med politimyndigheter, brannetat og helse. Vaktmannskap vil gjennomføre kroppsvisitering ved innslipp.

Vi tillater heller ikke ryggsekker, store vesker, poser o.l på konsertområdet. Vi anbefaler dere å legge dette hjemme, og heller kle dere fornuftig for en lang og fin kveld på Stadion.

Tider:

Portene åpner kl 16.00. NB – viktig: det er tidligere annonsert at portene åpner kl 17.00, men på grunn av et langt og flott show med mange flotte artister har vi bestemt oss for å åpne portene 1 time tidligere. Underholdningen fra scenen starter rundt kl 17.00. Mods avslutter selvsagt, og det hele er slutt kl 23.00 begge dager

Servering:

Det vil være salg av mat og drikke flere steder inne på Stadion. Se kart for serveringspunkter. Det vil også bli solgt effekter som t-skjorter m.m (merchandise) i og utenfor Stadion.

Toaletter:

Det vil være god toalettkapasitet og god skilting av toalettområder. Vi håper og tror at det vil være minimalt med kødannelse på toalettene under disse arrangementene.

Betaling:

Vi bruker Cashless som betalingsordning på Stadion. Dette innebærer at du må ha et Cashless-kort som er forhåndsoppfylt med et visst beløp for å handle varer på serveringsstedene. Cashless hjelper oss å betjene kunder langt hurtigere enn ved bruk av andre betalingsmidler som kontanter og kort. Cashlesskort kan forhåndskjøpes i Vikingbutikken på Stadion i dagene før konsert. Det vil også være stands utenfor Stadion (mot nord) på konsertdagene hvor man kan kjøpe kort, fylle og etterfylle disse. Det blir også Cashlesstasjoner inne på stadion under arrangementet

Aldersgrense:

Aldersgrensen på konserten er 15 år. Publikum under 15 år må ledsages av edru person over 23 år. Det serveres alkohol på arrangementet. Alle som kjøper alkohol må regne med å måtte verifisere sin alder på forespørsel.

Alkoholfri sone:

Det er alkoholfri sone på felt F. Dette blir godt merket. På dette feltet er det ikke anledning å nyte alkohol.

Golden Circle:

Enkelte har spurt oss om hva det innebærer å ha en Golden Circle-billett. Golden Circle er de beste ståplassene – rett foran scenen. Dette området er inngjerdet med barrikader. Lørdagen har også dette området egne innganger. Det er egne serveringsområder og egne toaletter forbeholdt Golden Circle. Om man ønsker, kan man også benytte seter på Felt L for å sette seg ned underveis, når man har Golden Circle-billett. Man får utlevert eget armbånd ved inngang. Det er anledning å bevege seg mellom Golden Circle og området for ordinære ståplasser med dette armbåndet.

Billettsalg:

Vi legger opp til mulighet for å få kjøpt billett i ”døren”  til fredagen. Se etter skilt om dette. Vi kommer også til å slippe noen få sitteplasser for salg til lørdagskonserten. Sjekk www.ticketmaster.no for dette.

 

Mods StadionFest

Mods StadionFest blir en forrykende, seks timer lang feiring av populærmusikkhistorien fra Rogaland! Festen starter på scenen rundt klokken 17:00 og avsluttes med Mods og Morten Abel i spissen. Vi lover en av de heftigste, om ikke den aller heftigste og største produksjonene byen har sett, og vi lover alle de kjente og kjære Mods-låtene fansen husker og elsker. 

En Mods-konsert skal være en begivenhet, og det skal også timene før Mods går på scenen også være.  

Fra portene åpner kl. 16:00 og til Mods går på scenen rundt 21:00 skal vi fylle stadion med musikalske minner fra fem tiår. Artistene står i kø for å levere sine største hits, så regn med høy allsangfaktor!
 
Vi lover publikum en kveld de aldri vil glemme.
 
Hilsen Mods, Stageway og Viking.

Legg inn en kommentar