Norwegian Outlet Ålgård

6. april 2016 åpnet Norwegian Outlet Ålgård på gamle Magneten 20160421_170506kjøpesenter.

Her finner du butikker som Bergans, Kari Traa, Devold, Lee, Follestad, Stormberg, Craft og flere. Til sammen er det annonsert om 35 butikker.

Felles for dem er at alle sammen har hver sin butikk hvor de selger rabatterte merkeklær. I tillegg er det to spisesteder, en kaffebar og en restaurant.

 

Selv har jeg vært på Outlet i Woodbury utenfor New York. Vi hadde en heldagstur ut her når jeg og Janne var på tur. Plassen var enorm stor og utvalget likeså. Det var butikker så langt øye kunne se, og tilbudene var utrolige. Vi fikk til og med eget couponhefte slik at tilbudene ble enda bedre. Det ble shopping på Levis, Michael Kors, DKNY, Dior, Tommy Hilfiger og mange flere. Jeg elske shopping og skulle hatt enda noen dager i Woodbury, for vi rakk ikke over alle butikkene på bare en dag.

woodbury

 

Når vi reiste innover til Ålgård sist uke var forventingene store. Jeg hadde med handleliste og tenkte at dette skulle bli gøy. Men fant vi noe? Nei. Senteret var mye mindre enn forventet. Etter en times tid var vi gjennom det hele. Og tilbudene var ikke bedre enn at du kan finne det samme på Kvadrat.

Så vi tok heller turen over til Ålgård Amfi Stasjonen. Her fant vi kjoler på B*Young, bukse på Me Amore, sengesett på Princess, gave på Kitch’n og en matbit med drikke på Coop Mega.

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

Legg inn en kommentar