Dette ønsker KVINNER seg av MENN

Det er et faktum at menn og kvinner er forskjellige. Men kvinner er ikke nødvendigvis et så stort mysterie som menn ofte ser ut til å tro at de er. Vi har spurt våre venner og lesere om hva kvinner ønsker seg av menn. På denne bakgrunn har vi laget en lite over de 10 viktigte tingene vi fant ut at  kvinner ønsker i et forhold. Kvinner ser ikke ut til å være så opptatt av gaver eller en lukseriøs livsstil som menn ofte ser ut til å tro. Her er listen vår!

1 Romantikk

Nok en kveld i sofaen foran Tven.. Selv om vi bor sammen og ikke går ut hver kveld, betyr ikke sette at kvelden ikke kan være romantisk. Tenn noen levende lys, og se hva kvelden bringer. Husk å fortsatt behandle oss som kjæresten din, selv om vi er blitt samboere eller gift. Ta oss med på date, klin med oss i bilen, gjør de tingene du gjore da vi bare var kjærester og som fikk oss til å bli forelsket i deg! Du trenger ikke stoppe med dette bare fordi det nå er regninger å betale, et hus som skal rengjøres og barn som må tas hånd om! Det er kanskje til og med enda viktigere nå. Ta med blomster hjem uten grunn. Vi trenger ikke dyre gaver. Kjøp noe billig på nærbutikken. Her er det tanken som teller!

2 Respekt

Vis oss gjennom DINE HANDLINGER at du respekterer våre meninger, vår karriere, våre interesser, våre venner, kroppen vår og tankene våre! Det betyr ikke at du trenger å være enig i alt vi sier og gjør, men prøv å se på våre meninger som verdifulle bidrag i en diskusjon. Og ikke bare si ja og nei på de rette stedene, mens det er tydelig at du hever deg over oss. Du skal være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg, heter det. Og det er en fin regel. Vær ærlig, rettferdig, snill og hensynsfull .menn og kvinner 2

3 Kommunikasjon

Kvinner liker verbal kommunikasjon. Hun vet kanskje at du er glad i henne, men hun vil likevel gjerne høre deg si det av og til. Innimellom er hun usikker. Hun vil ikke være det, men kvinner har en tendens til å fokusere på det de misliker ved seg selv. Og så glemmer de sine fordeler og blir usikre. Så fortell henne det når du synes hun ser bra ut. Og fortell henne at hun er vakker. Det får henne til å føle seg sexy. Og da er det større sjans for at hun vil “oppføre seg sexy”. Det er også viktig å kommunisere at du setter pris på henne og det hun gjør. Si gjerne takk for den gode maten hun laget. Legg merke til at hun har vasket huset. Du vet hvordan dere menn gjerne gjør kvinner oppmerksom på det de har gjort.  – Ser du at jeg har vasket badet? Dette gjør de fordi de ønsker anerkjennelse for det de har gort. Det går begge veier!

4 Tid

Hun forstår at et forhold ikke kan være vin og roser hele tiden. Det at du tar deg tid til å være med sammen med henne, og velger å prioritere henne høyest forteller hvor glad du er i henne. I dagens forhold jobber som regel begge parter. Dersom du kommer hjem først, kan du jo for eksempel støvsuge litt eller sette på en maskin med klær. Det vil også bli satt stor pris om du går ut med søppelet uten at du blir spurt om det.menn og kvinner 3

5 Sex

Ja, vi elsker sex. Men, dere mann må huske at det er flere stadier av sex enn bare å hoppe på og hoppe av. Det er viktig at dere ivaretar alle stadiene underveis, og ikke er så fokusert på å komme til saken. Tro meg, vi vil takke dere for dette! Det blir mye mer sex på en mann som klarer å fokusere på hva kvinnen får ut av den sexuelle opplevelsen enn på en som ikke gjør det! I tillegg er det viktig med annen fysisk kontakt enn sex også. Eksempelvis masasje eller noe annet kvinner liker.

6 Middag

Kvinner setter stor pris på hjemmelaget middag. Du trenger ikke være god på matlaging. Vi kvinner setter stor pris på det hvis vi kommer hjem etter en lang dag, og du har laget spagetti og kjøttdeig (eller hva som helst du får til). Dette viser nemlig at du har tenkt på oss, hvordan vi har det, og hva vi trenger når hun kommer hjem.

7 Pålitelig

Å være pålitelig betyr ikke å være kjedelig eller forutsigbar. Det betyr at du viser henne at du som regel vil være der for henne, og gi henne den kjærligheten og støtte hun trenger. Å vite at du kommer til å stille opp for henne på samme måte som hun stiller opp for deg, får henne til å føle seg trygg. Dette er en viktig komponent i forhold til tillit.

8 Utfordringer

. Ikke av den typen som gør forhold slitsomme. Av den gode typen. Den typten utfordringer som får oss til å gjøre noe eksra, til å være den vi vil være, eller til å oppnå våre mål. Forkning har vist at partnere som påvirker herandre slik at de oppnår sine målsetninger, er langt lykkerligere enn de som ikke gjør det.menn og kvinner 4

9 Engasjement

Av det mentale slaget. Ikkje “skal vi gifte oss i morgen”. Da blir vi bare bekymret.. Du trenger som sagt ikke like alt det hun liker, eller være enig med henne i alt mulig. Men vis interesse for det hun er opptatt av. Det kan være hennes karriære eller en hobby. Hør etter når hun snakker. Selv om mange menn tror det, er ikke kvinner så interessert i å snakke bare for å høre sin egen stemme! Hu vil føle samhørighet med deg, og dette er en av de viktigste måtene man oppnår dette på. Det handler også om å huske på de små tingene. Som hva hennes beste venns kjæreste heter eller hvem som er hennes favoritt skuespiller. Kvinner setter veldig pris på det når menn husker på disse små tingene.

10 Humor og ydmykhet

. Diss går som regel hånd i hånd. Dette betyr ikke at du skal dra vitser og være morsom hele tiden. Det at du er i stand til å le av deg selv kan være nok. Mannfolk har en tendens til å være litt selvhøytidelige eller skal vi si goasser. Og det kan fort bli ganske slitsomt.

Sånn er livets gang!

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                    Følg oss

hits

Legg inn en kommentar