Oppskrift på gutteklipp til hjemmebruk

Gutter kan godt klippes med kjøkkensaks og barbermaskin. Og hvis du skulle gjøre en liten feil eller to, så vokster det jo fort ut igjen. Og da er det jo bare å forsøke på ny. Snart blir du kjempeflink – i hvert fall hvis du har mange gutter J

Vi har funnet en fin oppskrift på gutteklipp som du kan bruke på badet hjemme. Finn fram guttene, maskinen og saksa – og klipp i vei. Og mens du klipper kan du jo tenke på alle pengene du sparer på å ikke gå til frisøren med dem.

Vil de ikke? Bestikk dem med noe! Du sparer fortsatt mye, selv etter bestikkelsen.

Oppskrift på gutteklipp

  1. Bruk maskin på sidene og bak. Start gjerne ved ett øre. Ikke kjør maskinen for langt opp, men dra litt mot deg til slutt.
  2. Klipp så toppen av hodet. Start med å kamme panneluggen rett opp (90 grader). Hold håret stramt mellom pekefinger og langfinger og klipp rett av. Ta med litt av klippet inn i neste inndeling så du ser hvor du skal klippe neste. Gjenta hele veien bakover til krona.
  3. Del håret midt på krona. Ta ut cirka to centimeter med hår om gangen. Kam og dra håret ut 90 grader fra hodebunnen. Ikke klipp for kort på krona. Del i “kakestykker” og klipp etter den første skillen.
  4. Klipp deretter overgangene mellom det som er klippet med maskin og håret på toppen. Dra håret på toppen litt ned og klipp der det møter maskinklippen. Jobb deg rundt hele hodet.
  5. Kam panneluggen ned og jevn den til.
  6. Stuss til slutt rundt hårfestet. Klipp rett av foran øret og skrå ned mot nakken. Klipp rett av i nakken.

Legg inn en kommentar