På grensen til allsang

Lørdag 14 april blir det høy allsangfaktor i Siddishallen.

Gunnar Andersen med det beste fra Busserulls samt noe nytt, sammen med Goggen og Anci vil de garantert løfte taket i Siddishallen. Her blir det garantert høy allsangfaktor og kanon stemning.

Gunnar Andersen

På begynnelsen av 70-tallet var han aktiv i visemiljøet i Haugesund og i 1976 ga han ut debutplaten Andersens beste Vol. 1. I 1977 ble han med i vise- og revygruppen 3 Busserulls hvor han var medlem fram til 1990.

I 2000 ga han ut sitt andre soloalbum, Meg og deg og Ola Flytt. Året etter gjenopplivet han sammen med to nye medlemmer 3 Busserulls som hadde vært inaktivt siden 1997.

Goggen

Ingve Gottschalksen er en godt kjent trubadur i Stavanger. Han er ekspert på god stemning goggen1og allsang med sitt store repertoar av sanger, og sin tilstedeværelse blant publikum.

Det blir alltid god stemning, mye allsang og stormende applaus når Goggen spiller. Enten det er på den lokale puben eller på et større arrangement, har Goggen en egen evne til å få med seg publikum. Det ser ut til at han registrerer hvem publikum er, og velger sanger som er ment å treffe dem som er til stede. Han kommuniserer også med sitt publikum, noe som gir konserten et mer personlig preg.

Goggen spiller Cowerlåter, og han har et stor repertoar. Han kan alle de gamle gode, men også overraskende mange nye sanger.

Se denne flotte filmen fra Krabbefestival i 2015. Og ikke minst føl stemningen. Herlig!

 

Legg inn en kommentar