Ditt perfekte liv på Facebook

Hvorfor må alt vi poster på Facebook være perfekt?

Vi poster bilder når vi er ute å koser oss, på fest med venner, familier med smilende barn, ryddig og stylet hjem.
Hvor ofte ser vil bilder på Facebook når vi sitter alene hjemme og ikke har noen å være med eller noen plass å gå? Eller når unger ligger på magen i butikken å skriker, eller når skitne gryter og tallerken flyter over på kjøkkenbenken? Det er sjelden eller aldri. Hvorfor det? Vi har jo alle opplevd det til tider.

Men vi har også andre typer “Facebook’ere”

Klageren: Han/hun som alltid oppdaterer når h*n er syk. Eller som å skrive om alle “teite” tingene h*n opplever. Nesten alle statusene er klaging, rett og slett.

Posteren: Personen som poster ALT på Facebook. Og da mener jeg hver minste detalj. Gjerne med bilder og innsjekkinger. Flere ganger om dagen. Vi er ikke interessert å vite hver minste detalj om din kjedelige dag!

Interiørinteresserte: Poster pynt og bilder fra hjemmet.

Mystikkposteren: Personen som skriver en status som skal få folk til å spørre eller lure på hva som skjer. For eksempel: “For en drittdag”. Og når folk da spør hva som foregår, får de til svar “Sender deg privat melding, vil ikke ta dette på Facebook” GIDD Å SKRIV DET PÅ FACEBOOK DA!!!

Spam’eren: Spiller alle spill som finnes på Facebook, og er medlem av alle grupper der inne, og sender deg minst tusen invitasjoner til hver og en av dem.

Quizzmasteren: Personen som tar alle quiz’er og tester som finnes på Facebook. Vet dere ikke at ved å ta/installere disse app’ene, så godtar dere at selskapene bak kan hente ut informasjon om deg og selge videre?

Matelskeren: Poster alt han spiser og disker opp. Snapchat-5019261042271608634-1

Dyreelskere: Bilder av alle kjæledyrene må jo på Facebook. Og det holder selvfølgelig ikke med bare et bilde.

Og ikke minst; SMÅBARNFORELDRE: Det er ikke like gøy for alle oss andre å se hva den drittungen din gjør til en hver tid. Jada, ungen din er sikkert søt, men jeg gidder ikke se 573 bilder av han for det!

Til slutt, gruppa vi hører inn under, PARTYELSKEREN: 20151113_182923-1Får med seg aller fester og må være der det skjer. Vi er ikke så flinke og dokumentere det på Facebook, så kanskje vi må blir flinkere til det. Eller hva sier du, Janne?

Sånn er livets gang!

 

 

 

 

 

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                    Følg oss

hits

RelatedPost

Legg inn en kommentar