Prison Break tilbake med ny sesong 5. Se Traileren her!

Prison Break var en kjempesuksess!

prison break

Prison Break kommer med en ny sesong på over 20 episoder.

Den amerikanske TV serien Prison Break hadde preiære i 2005, og handler om brødrene Michael Scofield og Lincoin Burrows. Lincoin var uskyldig dømt for drap, og satt inne på dødsdom. Når tiden holder på å renne ut for Lincoin, begår Michel en kriminell handling for å havne i samme fengsel som broren. Han planlegger nemlig å redde broren ved å bryte seg ut av fengselet.

Serien var opprinnelig på kun 13 episoder. Men på grunn av den enorme suksessen serien ble, ble det raskt en full sesong. Og dertter en til. Det endte med 4 sesonger, og avsluttet med en film. Men da fikk tilhengereen e beskjed om at nå var det definitit slutt på serien. Michael dør også i siste episode – til manges skuffelse og sorg.

Sesong 5

Det har lenge gått rykter om hvorvidt en ny sesong av serien er på gang. Ryktene er nå endelig bekreftet, og det blir altså en sesong 5 av Prison Break. I den sye sesongen møter vi karakterene flere år etter at vi forlot dem i den siste sesongen. Begge brødrene er tilbake, og det er også noen av de andre nøkkelkarakterene.

 

Røper seg på Twitter

(VG Nett) Svenske Peter Stormare røper at han igjen kan komme til å dukke opp i TV-serien Prison Break.

Se Traileren her

 

Legg inn en kommentar