Reddet dagen med Brille fra Nille!

Jeg bruker lesebriller, og i dag hadde jeg glemt dem – igjen! Det er ikke første gangen. Jeg er alltid sinnsykt trøtt om morgenen, og jeg har det alltid travelt før jeg skal av sted. Derfor har jeg det med å glemme både det ene og det andre..2016-04-13 11.50.58

I dag var det altså brillene, og jeg skulle sitte foran en skjerm hele dagen! Etter noen timer kjente jeg at hodepinen var i ferd med å begynne, og det var da jeg kom på at de selger biller på Nille. Flott tenkte jeg, der har vi løsningen. Og dermed var jeg av gårde for å finne nærmeste Nille butikk!

Jeg var nesten eneste kunde så tidlig på dagen, og fikk god service av betjeningen.

De fortelle at de selger mange briller hver dag til folk i lignende situasjoner som min. De fleste har briller som de har kjøpt hos en optiker. Mange har behov for å kjøpe billene hos optiker på grunn av spesieltilpassede glass.2016-04-13 11.58.27

Men dersom du bare trenger en ren lesebrille eller en reservebrille, så er disse brillene helt topp!

Pris kr 60,-

Stryke: Nille har briller med alle styrker fra – 3 til +4.

Det vil si at enten du er nærsynt eller langsynt, vil du mest sannsynlig finne en brille som kan hjelpe deg her dersom du har glemt billene en dag. Og prisen er det jo ingenting å si på. Faktisk så finnes det dem som bare bruker briller fra Nille fordi disse brillene dekker behovet deres. Og da er det jo ikke noe poeng i å bruke flere tusen på briller fra optiker.

Dagen min ble hvert fall reddet av brille fra Nille. De er ikke helt riktige for mitt synsproblem, men de er i hvert fall langt bedre enn ingen briller!

2016-04-13 11.50.37 2016-04-13 11.50.30

Følg oss på

facebook 3twitter 3

Legg inn en kommentar