Hvorfor er det så vanskelig å gå å legge seg!!

Det er søndag. Det er en av de søndagene hvor det var nødvendig å stå opp tidlig. Det var nødvendig å stå opp tidlig fordi jeg skulle på noe familiegreier. Og dette visste jeg om i går. Dette visste jeg hele uken for så vidt. Men dette visste jeg om i går når jeg valgte å ikke gå å legge meg. Det er så vanskelig å gå å legge seg!

Planen var selvsagt at jeg skulle legge meg forholdsvis tidlig Jeg er ubrukelig uten 8 tomers søvn. Det betyr ikke at jeg pleier å sove 8 timer. Men hvis det er noe viktig eller noe som krever mye av meg dagen etterpå, så bør jeg det. Og planen fungertte helt fint fram til det tidspunktet det var på tide å legge seg på. Hvorfor er det alltid sånn!!??

For når det var på tide å legge seg, var jeg fullt opptatt. Jeg hadde flere nettsider jeg var inne på og så hadde jeg en film som bare var halvferdig. Dessuten var jeg bare kommet til pils nr 2 av de 6 jeg hadde en avtale med! Ikke var jeg noe trøtt heller! For det er jeg av en eller annen grunn aldri på kvelden! Uansett hvor trøtt jeg har vert på dagen, er jeg aldri trøtt på kvelden!! Dermed ble jeg altså sittende for å i hvert fall se ferdig filmen..

trøtt2    trøtt3

 

 

 

 

 

Men filmen var en ulovlig streeeming. Og som dere kanskje vet, så hender det at disse kødder seg til. Dermed endte det opp med at jeg brukte masse tid på å forsøke å få gang på filmen igjen. Det hele endte med at etter å ha brukt en halv time på å forsøke å få orden på filmen, så fikk jeg sett 10 minutter før problemene oppsto igjen. Så endte det med at jeg gikk å la meg klokken 2 uten å ha fått noe som helst ut av den siste timen. Filmen var dessuten tåpelig. Men dere vet hvordan det er.. Når du først har sett en halvtime ut i en film, så ser du gjerne resten selv om den ikke er god. Den  skal være forferdelig dårlig hvis du bare dropper den.

Så i dag er jeg trøtt. Nei, det er ikke sant. Du trenger et helt nytt begrep for det jeg er i dag. Trøtt dekker det ikke i det hele tatt! For ettersom jeg visste at jeg var alt for sen i seng, så fikk jeg jo heller ikke sove. Akkurat som natten før en eksamen eller noe.. Så det endte med 4 timer usammenhengende søvn. Og programmet i dag er krevende!

Så sprøsmålet mitt er altså: Hvorfor det er så vanskelig å gå å legge seg????

Sånn er livets gang!

facebook 3 twitter 3

Følg oss                        Følg oss

 

1 comment for “Hvorfor er det så vanskelig å gå å legge seg!!

Legg inn en kommentar