Nei, jeg vil ikke se tissen din!

Vi får veldig mange private henvendelser på chatten på Facebook. Noen har bare lyst å prate, andre er litt mer nysgjerrige og vil vite mer om oss. De aller fleste er hyggelige henvendelser. Og så er det noen tar bilder av tissen sin og sender det til oss!

Sender bilde av tissen sin! 

Det skjer altså fra tid til annen at mannfolk bestemmer seg for å ta bilde av tissen sin, eller rettere sagt av sin erigerte penis og sender det til oss. Det har skjedd mer enn en gang, både når vi hadde felles Facebookkonto – og nå på våre private kontoer. Hvorfor tror enkelte mannfolk at vi ønsker å se bilder av deres edle deler? Er det greit å ta bilder av tissen sin og sende det til fremmede?

sensurert

 

Denne gangen skjedde det med en som nettopp ble lagt til. Han hadde skrevet noen ganger uten at vi hadde fått tid til å svare. Når vi da åpner chatten for å lese igjennom, så ligger det da altså et slikt bilde inkludert. Vedkommende sendte bilde før han i hele tatt hadde fått svar fra oss!

Tenk om vi publiserer det! 

Vi er bloggere. Vet de ikke hva det innebærer? Let me breake it down for you: Vi publiserer tekst og BILDER på internett.

Jeg skal ikke publisere det – denne gangen. Også for å spare dere, kjære lesere. Men bilder du ikke tør publisere på din egen Facebook konto, bør du kanskje heller ikke sende til noen du ikke kjenner. For når de først har havnet på nett …

Les også:

Hva du bør og ikke bør gjøre hvis du vil date en venninne
Anbefaler Cava før en date!
Skal du handle på vinmonopolet før 17 mai?

 

La deg for all del ikke skremme av dette innlegget. Vi er generelt sett veldig glade i alle som følger oss og skriver til oss. Vi blir også veldig glade hvis DU vil følge opp på Facebook eller Twitter

Legg inn en kommentar