Sier du i fra?

Sier du i fra? Mange gjør det ikke. Er du en av dem som tør?

Noe i tennene

Du har spist lunsj på jobben. En av dine kollega har hatt rundstykke med frø på og nå sitter et av førene godt plantet mellom tennene til denne personen. Sier du i fra?

tenner

Buse

Du møter tanta på butikken. Hun snakker på både inn- og utpust om hvordan det går med søskenbarna dine og ikke minst barnebarn sine. Men alt du klarer å konsentrer deg om er busen som henger vibrerende ut av nesen hennes. Den er ut som den snart skal slippe taket og du er redd den kan komme fykende mot deg når som helst. Sier du i fra?

Ubehagelig kroppslukt

Du er på vorspiel og en du ikke har sett på lenge dukker opp. Han oser av hvitløk, så sterkt at det er ubehagelig å puste med nesa rundt han. Sier du i fra?

Dersom du kan svare ja på det spørsmålet, spør jeg også om: Hva om han hadde stinket svettet. Hadde du dag sagt i fra da?

Om du ikke tør å si i fra, så skader ingen av disse senarioene noen.
Selv hadde jeg kanskje ikke våget å gi beskjed om svettelukten og busen, men de andre tingene kunne jeg sagt i fra om. Nå skal jeg komme med det aller siste senarioet i dette innlegget.

Stor fest

Du er på en venners venners fest og kjenner ikke så mange. Det begynner å bli sent og ei av jentene har sluknet av all alkoholinntaket på en sofa. Mens du holder på å blande deg en drink, ser du et mannfolk som begynner å kysse og kladde på henne. Han løfter henne med seg og begynner å gå mot soverommet. Sier du i fra?

full

Jeg har aldri opplevd dette selv, men her håper jeg inderlig at alle hadde gitt beskjed. Kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg gjort det. Hadde du?

 

facebook 3 twitter 3

Følg oss                   Følg oss

Legg inn en kommentar