Sjekk hvor ofte du låser opp mobilen!

Denne gangen har jeg testen et app som blant annet registrerer hvor ofte du låser opp telefonen. I tillegg registrerer den en del av de andre daglige aktivitetene dine som hvor mye tid du tilbringer foran mobilskjermen, hvor mye du sover, hvor mye du trener og hvilke apper du bruker mest. Hver uke får du også en rapport om aktiviteten din. Alle opplysningene er private, og blir kun lagret på den aktuelle mobilen.

Dett er appen

Appen heter Instant- Quantified Self og er i gratis. Det finnes en utgave som koster litt penger og som har noen tilleggstjenster, men den har jeg ikke testen.

Instant er tilgjegelig både i    app store og google paly

instent

Slik fungerer det

Når du åpner appen får du opp et bilde for den første registreringen er hvor mange ganger du har låst opp telefonen i dag. Videre kommer du til oversikte over apper du har brukt. Deretter kommer du til helse, hvor appen kan registrere ditt teningsmønster. Her er det mulighet for å koble den opp mot treningsprogrammet på mobilen hvis du har et sånnt. Videre kan du legge til steder du ønsker at appen skal registrere. Skroller du videre nedover kommer du til en oversikt over ditt søvnmønster. Og til slutt kommer en liten grafisk oversikt.

 

Konklusjon

Jeg har ikke testen appen Instant lenge nok til at jeg kan svare på nøyaktigheten av dette med søvn og treningsmønster. Men det var heller ikke derfor jeg installerte den. Jeg var nyskjerrig på hvor mange gange jeg låser opp og bruker telefonen hver dag. Og det viste seg å være flere ganger enn jeg har lyst til å snakke om!! Men til dette, og til oversikt over apper jeg bruker, fungerer den helt topp. Mobiltelefonen min har en integrert oversikt over apper jeg bruker fra før, så dette var ikke noe nytt. Men det var lettere tilgjengelig ved å bruke denne appen.

Jeg kommer derfor til at jeg anbefaler å prøve denne appen. Det var ganske så interessant og ikke minst skremmende å se de faktiske tallene for  min mbilbruk. Jeg tror jeg beholder Instant appen i noen uker til hver fall, for å se om jeg klarer å endre på noen av mine dårlige vaner!!!

Sånn er livets gang!

Legg inn en kommentar